Parkeergarage De Kaap afgewerkt met Triflex

05 Jul 2017

 

In Hoogeveen wordt op dit moment gewerkt aan één van de grootste bouwprojecten van het noorden: ‘De Kaap’. Er worden, middenin het centrum, woningen, appartementen en een ondergrondse parkeergarage gebouwd die in juni van dit jaar gereed moeten zijn. Ook het reeds bestaande park Dwingeland gaat bij dit project op de schop.

Woningen

 

Onderdeel van het plan zijn acht parkwoningen, ruime huizen in het park en in het centrum van de stad. Daarnaast worden er tientallen koop- en huur appartementen gerealiseerd. Ook de bouw van diverse aanleunwoningen omvatten het project ‘De Kaap’.

Parkeren

 

De parkeergarage, de eerste van Hoogeveen, biedt in de toekomst ruimte aan ruim 480 auto’s van bewoners, werknemers uit de buurt, vergunninghouders en bezoekers. Deze kunnen vanaf ’s ochtends 8.30 uur iedere dag inrijden en 24 uur per dag uitrijden. De vloer, met een oppervlakte van ruim 12.500 m2, van deze enkel-laagse ondergrondse garage wordt op dit moment door applicateur Kreeft afgewerkt met ons Triflex CPS-C systeem. De hellingbaan vereist uiteraard een hogere mate van stroefheid waardoor Kreeft hier onze DeckFloor variant 3 aanbrengt. De werkzaamheden zijn nu in volle gang en ook deze zullen in juni van dit jaar afgerond zijn en daarmee is de parkeergarage klaar voor gebruik.

Park

 

Op het dak van de garage wordt in de nabije toekomst een deel van het Park Dwingeland aangelegd. Dit park wordt, als onderdeel van het project ‘De Kaap’, heringericht en uitgebreid. Daarmee is het ‘De Kaap’ zeker een aanwinst voor de stad Hoogeveen. En door de enorme omvang, midden in het centrum, is het project op dit moment een van de grootste ooit gerealiseerd in het noorden van ons land.

Informatie

 

Wil u meer weten over de producten van Triflex of wilt u gewoon meer informatie? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op via telefoonnummer: +31 (0)38 460 20 50 of stuur uw vraag naar: info@triflex.nl.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on