Continental CAR PARKS nieuwe Premium Sponsor van het Parking Golf Open

22 Feb 2017

Met veel plezier verwelkomen wij Continental CAR PARKS voor de komende drie edities van het Parking Golf Open als Premium Sponsor!

Continental CAR PARKS is al jarenlang enthousiast deelnemer aan het PGO en heeft het toernooi meerdere malen ondersteund door sponsoring van de netwerkborrel. Om bij te dragen aan een verdere invulling van het evenement heeft Continental zich vanaf dit jaar als Premium Sponsor aangesloten. Hiermee maakt de verbinding met het PGO onderdeel uit van de verdere profilering van het bedrijf op de Nederlandse Parkeermarkt.

Het Parking Golf Open wordt jaarlijks georganiseerd voor de gehele parkeerbranche. Deze 8e editie zal dit jaar worden gehouden op 22 juni op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst (Gld). De dag is uitgegroeid tot een gezellig en sportief evenement waar voor iedereen een fantastische dag te beleven valt. Zo kunt u deelnemen aan de 18 holes wedstrijd als individuele speler of u kunt uw eigen flight inschrijven (bijvoorbeeld met relaties). Voor de minder geoefende golfer bestaat de Masterclass. Hierin speelt u een wedstrijd op de par 3-4 baan. Voor deelnemers die graag eens kennismaken met het golfspel is de mogelijkheid om deel te nemen aan de Clinic. Hierin wordt u 's ochtends de beginselen van het spel door de professionals bijgebracht waarna u na de lunch het geleerde in de praktijk gaat oefenen op de Pitch & Putt baan.

Nieuw dit jaar is het side-programma voor deelnemers die graag deelnemen aan het inhoudelijke programma op deze gezellige dag.

Op de website www.parkinggolfopen.nl treft u alle informatie, het programma en de mogelijkheid om in te schrijven. Bent u geen lid van Parkeer Netwerk Nederland of van de Vexpan? Ook dan bent u van harte welkom. U kunt zich dan aanmelden door een mail te zenden aan info@pnnl.nl.

De inschrijving is geopend!

Advertenties
Share this on