Parkeergarage Museumkwartier te Den Haag

18 Feb 2017

In het historische deel van het centrum van Den Haag ligt de parkeergarage Museumkwartier, de toegangspoort tot de binnenstad van Den Haag.

Parkeergarage Museumkwartier telt 320 parkeerplaatsen waarvan 7 mindervalide parkeerplekken en 8 elektrische laadplaatsen. De parkeerplaatsen zijn verdeeld over drie ondergrondse etages, die herkenbaar zijn door cijfers en symbolen. De symbolen verwijzen naar de omgeving waarin de garage zich bevindt. Zo zijn op etage -1 alle kolommen voorzien van een afbeelding van het Vermeers Meisje met de parel. Het Mauritshuis, waar dit schilderij hangt, is immers op een steenworp afstand.

De parkeergarage is uitgerust met een aantal tools om het parkeren zo aangenaam mogelijk te maken zoals: een intern-parkeergeleidingssysteem, online-reserveren, vol-vrij signalering per plaats en eco-parking.

In opdracht van Interparking Nederland B.V. hebben wij meegewerkt aan een milieu- en klantvriendelijke parkeervoorziening.  De complete parkeergarage is voorzien van schilderwerk, markering en parkeeraanduidingen waarbij niveau -1 en -2 tevens zijn voorzien van een kunststofvloerensysteem.

Related projects
Categorieën
Advertenties
Share this on