D.O.S.S. fietsenstalling uitgebreid en gerenoveerd

07 Jan 2016

In Deventer is bij het NS Station de D.O.S.S. fietsenstalling uitgebreid en gerenoveerd. In opdracht van de Gemeente Deventer heeft Westendorp Scholten B.V. uit Nijverdal in totaal 2.800 m² vloeroppervlakte en 1.700 m² wandoppervlakte onder handen gehad.

Belangrijk was dat de bestaande en de nieuwe betonvloer met wanden een gelijke uitstraling moesten krijgen. Gezien de situatie en de ondergronden is voor een dampopen vloersysteem gekozen. Omdat er diverse aansluitingen tussen oud en nieuw waren ontstaan zijn hier injectievoorzieningen aangebracht om preventief te injecteren.

Na reiniging zijn de wanden 'strak en glad' gemaakt met Remmers Multispachtel. Vervolgens zijn ze voorzien van een tweelaags Remmers Betonacryl in een lichte kleur.

De vloeren zijn gestraald, verschillende plekken zijn hersteld en voorzien van een primerlaag Remmers Epoxy BS 2000. Vervolgens zijn er twee lagen Remmers Epoxy BS 3000 aangebracht met Remmers ADD 250 voor het benodigde antislip. De aansluitingen zijn met slangen geïnjecteerd met Remmers Injectiehars T20.

Deventer heeft nu een fietsenstalling met meer ruimte en meer licht. Bezoekers parkeren er met plezier.

Categorieën
Advertenties
Share this on