Het PNNL lustrumfeest was geweldig!

14 Dec 2015

Afgelopen donderdag werd het lustrumjaar van Parkeer Netwerk Nederland afgesloten met het inmiddels bekende feest "Bezoek eens een andere kelder...".

Dit jaar waren wij op bezoek in de kelders van wijnhuis Robbers & van den Hoogen in Arnhem. De gasten werden bij binnenkomst getrakteerd op heerlijke bubbels en amuses. Vervolgens werd een rondgang gemaakt in de oude wijnkelders onder begeleiding van vinologen. In de kelders werd iedereen vermaakt door een Franse muzikant en werd een heerlijke soep van eekhorentjesbrood geserveerd. Ook het PNNL wijnvat kon worden gesigneerd wat een erg leuk gastenboek opleverde.

Aansluitend werd het feest via het Nederlands Wijnmuseum verplaatst naar Le Jardin, het moderne wijncafé waar iedereen verwend werd op een geweldig diner en prachtige wijnen.

Alvorens de avond werd afgesloten kon nog worden genoten van een fris dessert en koffie met lekkernij. Bij vertrekt kregen alle gasten een mooie rode Spaanse Capa mee, om nog eens rustig na te genieten van een zeer gezellige en geslaagde avond!

Tot volgend jaar!

Caspar ter Horst & Bart Schinkel

 

Ook veel dank aan Robbers & van den Hoogen en Buitenpoort Catering.

Advertenties
Share this on