Deze website

De website van Parkeer Netwerk Nederland is de online ontmoetingsplaats voor iedereen die actief of geïnteresseerd is in parkeren.

Hier vind je kennis, informatie, nieuws, de agenda, referentieprojecten en de experts op parkeergebied.

In de Parkeerbibliotheek vind je relevante documenten, actuele parkeernormen, whitepapers, achtergrondinformatie en expert opinions. 

Bij Parkeernieuws vind je het laatste algemene parkeernieuws en de nieuwsberichten van aangesloten experts, bedrijven en overheden.

In de Parkeerkalender worden niet alleen de bijeenkomsten, evenementen en inspiratiemiddagen van PNNL opgenomen, maar ook de relevante evenementen en beurzen van andere organisaties in parkeren en mobiliteit.

De Referentieprojecten geven inzicht in de recente parkeerprojecten in Nederland en België en laten zien welke organisaties hierbij betrokken zijn.

Bij Experts zijn de vele parkeerprofessionals te vinden die in Nederland en daarbuiten een vooraanstaande rol spelen.

Op PNNL kunnen deelnemers ook hun recente Vacatures plaatsen. Wie op zoek is naar een interessante functie in de parkeermarkt , vindt hier het actuele vacatureaanbod. 

Zowel het nieuws, de bibliotheek, de referentieprojecten als de experts zijn op verschillende kenmerken te doorzoeken. Neem voor vragen over PNNL.nl of over deelname contact op met ons. 


Share this on