Vloervoegen.expert

 • Adres
  Maalderij 1
 • Postcode
  2913 LZ
 • Plaats
  Nieuwerkerk ad IJssel
 • Land
  Nederland
 • Telefoon
  0180 317600
 • E-mail
 • Website
 • Contactperson(en)
  Pim Smeman
 • Omschrijving
  Gezocht.
  Succesvolle parkeergarages zijn ontworpen om te voldoen aan gebruikerseisen. Deze eisen lopen uiteen van een welkom gevoel tot een veilige plaats voor de auto, tegen diefstal maar ook tegen bouwkundige onvolkomenheden. Veel tijd en geld wordt gestoken in het optimaliseren van de plafonds, wanden en vloeren met aantrekkelijke kleuren en duidelijke logistieke routing. Helder verlichte garages zonder lekkageschade, vervormde vloerdilataties, roestvorming en afbladderende vloercoating versterken het comfortabel en zeker gevoel dat de gebruiker zoekt.

  Probleem.
  Als exploitant van de garage is men regelmatig geconfronteerd met gebouwen die tegen lage kosten moesten worden gebouwd en mede door ontwerp en uitvoeringsfouten snel verouderen. Ook zijn er soms technische beperkingen aan de gezochte oplossingen. Het gevolg is voortdurende reparatie van bijvoorbeeld de vloerdilatatie voegen. Door thermische variaties, dooizouten, autovloeistoffen en de wrikkende belasting van de autobanden is de vloerdilatatie een regelmatig terugkerend probleem.

  Oplossing.
  Met de komst van het FloorBridge CP en CPS vloerdilatatie systeem behoren de voeg problemen tot het verleden. Dit product afkomstig uit de industriële omgeving van productie en logistiek ( referenties als o.a. Porsche, Caterpillar, Unilever) is na uitgebreid testen geinnoveerd tot een compleet systeem voor parkeergarages en in Oostenrijk al snel uitgegroeid tot marktleider.( tientallen referenties als vliegveld Wenen, parkeergarages BOE Untere Donaustrasse, Borealis, Donaucenter Urfahr, Edelbacherstrasse, Franz-Josefs-Kai, Gaumberg, Gerngross, Hilton Hotel, Kastner & Ahler, Landespolizei direktion Linz, Lech am Arlberg, Linz AG Busbahnhof Linz AG, Oberbank AG Linz, Seilerstatte, OAMTC Wenen enz. enz.)
  Het product is van epoxy beton waardoor geen roestvorming en uitzettingsverschillen ontstaan. Het wordt in combinatie met een secundaire vochtafdichting aangebracht, waardoor lekkages tot het verleden behoren. Of de constructieve vloer nu belegd is met asfalt, een giet of troffelvloer of een van de verschillende coatings die op de markt zijn, FloorBridge past zich naadloos aan.
  Omdat FloorBridge volkomen vlak geslepen wordt met de naast liggende vloervelden neemt het rijcomfort toe, geen last van wrikkende autobanden en neemt bovendien het geluidsniveau in de garage af.

  Zekerheid.
  De productie geschiedt in Oostenrijk in een ISO 9001 gecertificeerde omgeving die aan alle Ö-normen voldoet. Het prefab product wordt met snel drogende betonlijmen aangebracht door gecertificeerde applicateurs. De downtijd is kort en bovendien eenmalig. Productgarantie 3jaar, geschatte levensduur onbeperkt.
  "Onderhoudsvrije en probleemloze vloerdilatatieprofielen van FloorBridge zorgen voor een duurzame oplossing van al uw vloervoegen in de parkeergarage. Geen lekkages, geen herrie, geen scheuren, geen roestvorming, geen schade aan mens, voertuig of vloer. Aanbrengen geschied door gecertificeerde bedrijven op tijdstippen die u passen. Mogen we u ook helpen?"
  Categorieën
  Thema's
  Share this on