De relevantie en noodzaak van draadloze communicatie in parkeergarages

  • 16 Nov 2023
  • 15:00 ~ 19:00
  • Van de Valk Hotel Vianen, Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE Vianen

Stel je een parkeergarage voor die naadloos is verbonden met het meest geavanceerde communicatienetwerk van vandaag: 5G.

Deze innovatie voldoet aan alle relevante regelgeving met betrekking tot draadloze communicatie en veiligheid. Dit is veel meer dan alleen snellere downloads op je smartphone. 5G in parkeergarages betekent dat elke auto, elk veiligheidssysteem en elke sensor in realtime en draadloos met elkaar kan communiceren, zonder vertraging, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

Met 5G in parkeergarages wordt het mogelijk om elke beschikbare parkeerplek te volgen en te signaleren, zodat je nooit meer ronddwaalt op zoek naar een plek.

Bovendien kunnen slimme voertuigen direct met de infrastructuur communiceren, waardoor ongelukken worden voorkomen en verkeersstromen worden geoptimaliseerd, terwijl wordt voldaan aan de geldende wettelijke normen.

De noodzaak van draadloze communicatie in een parkeergarage gaat veel verder dan alleen gemak en mobiele bereikbaarheid. Het opent de deur naar een geheel nieuwe wereld van veiligheid, efficiëntie en connectiviteit, en voldoet aan de eventuele regelgeving om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Welkom in de toekomst van parkeren, aangedreven door 5G-technologie en in overeenstemming met alle relevante regelgeving!

Ben jij nieuwsgierig in de mogelijkheden? de noodzaak? en de ins en outs van draadloze communicatie in parkeergarages? Mis dit kennis-evenement dan niet en schrijf je dan nu in!


Programma

15:00   Ontvangst van de gasten
15:45    Welkom / opening
16:00    Presentatie 1  Gemeente Leiden - Mandy von Eckardstein - Draadloze communicatie, hoe moeilijk kan het zijn?
16:20    Vragen van de zaal
16:45    Presentatie 2  SPIE - Ron Veldhoen - ‘De realiteit’
17:05    Vragen van de zaal
17:30    Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje
18:30/19:00     Einde


Locatie 

Van der Valk Hotel Vianen

Prins Bernhardstraat 75

4132 XE Vianen

Evenement foto's
Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Advertenties
Inloggen
Share this on