Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022

  • 13 Oct 2022
  • 10:00 ~ 17:00
  • Evoluon in Eindhoven,

Parkeren anno gisteren was: hoe maak je de parkeerplaats mooi, centraal en dichtbij de bestemming. We zijn nu samen op weg naar een groene toekomst. En parkeren is hiermee onlosmakelijk verbonden. Hoe maak je parkeren ondersteunend aan ambities van gebieden en steden? Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022 brengt ons weer een stapje dichterbij.

We maken ruimte voor een schonere, gezondere en groene leefomgeving. Waar we allemaal prettig kunnen wonen, werken en recreëren. Met de beperkte vierkante meters in de dorpen en steden, maakt de auto een pas op de plaats… Op een andere parkeerplaats. De auto maakt ruim baan voor voetgangers en fietsen. Parkeren onder de grond of op een gedeelde plek kan, maar op afstand ook. Als we met elkaar maar goed natransport regelen met mogelijkheden voor deelvervoer en OV. Waarbij we parkeergarages bouwen als mobiliteitshubs en energyhubs.

Hoe gaan we dit met elkaar organiseren? Welke keuzes maken we? Welke normen, technologie en verandergedrag is nodig? Wat vraagt dit van ons als organisaties, als gemeenten en als mens?

Met deze vraagstukken gaan we samen verdiepend aan de slag. Samen op weg naar een groene toekomst. Het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2022 brengt ons weer een stapje dichterbij.

Organisatie
Advertenties
Inloggen
Share this on