Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages

  • 08 Nov 2021
  • 15:00 ~ 19:00
  • Arnhem, Kemperbergerweg 783

Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages


Er zijn steeds meer elektrische voertuigen op de Nederlandse wegen en dus ook in de parkeergarages. En er komen steeds meer laadpunten in de garages. Alleen al op basis van deze  trends zullen we vaker te maken krijgen met brandincidenten met elektrische voertuigen in parkeergarages.



Wat is de impact van andere brandstoffen op de brandveiligheid van parkeergarages? Wat zijn de regels, zijn er überhaupt regels? Wat kunnen architect, ontwikkelaar, bouwer en beheerder zelf doen om het brandrisico te verkleinen en de schade bij brand te minimaliseren? Johan van der Graaf, senioronderzoeker bij het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) gaat op 8 november tijdens de PNNL-inspiratiemiddag in op al deze kwesties.



Een zeer actuele en interessante bijeenkomst bij het IFV in Arnhem. Aanmelden is nog mogelijk, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je vandaag dus nog aan.

Programma
15:00   Ontvangst van de gasten

16:00    Welkomswoord dagvoorzitter


16:10    Presentatie  Johan van der Graaf; Instituut Fysieke Veiligheid (IFV)
16:35    Vragen van de zaal
16:50    Ruud van Herpen (Eindhoven University of Technology)
17:15    Vragen van de zaal
17:30     Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje


18:30     Einde

Locatie en parkeren
Deze inspiratiemiddag wordt gehouden bij het Instituut Fysieke Veiligheid, Kemperbergerweg 783, 6816 RW  in Arnhem. Parkeren kunt u gratis op het terrein.

Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Thema's
Advertenties
Inloggen
Share this on