Services & voordelen

Parkeer Netwerk Nederland biedt aangesloten bedrijven en overheden een groot aantal voordelen en diensten. 

  • Inspiratiemiddagen - PNNL organiseert regelmatig evenementen waar professionals en experts elkaar ontmoeten. Per jaar zijn er maandelijks of tweemaandelijks  (ook afhankelijk van omstandigheden actualiteit) inspiratiemiddagen rondom een actueel en relevant thema. We nodigen een of meer experts uit die hun kennis en ervaring over dat thema delen. In 2021 was het aantal inspiratiemiddagen vanwege coronamaatregelen helaas beperkt. De evenementen die wel konden doorgaan, zoals de inspiratiemiddag 'Andere brandstoffen en brandveiligheid' waren een groot succes. In 2022 staan bijna maandelijks bijeenkomsten op de agenda
  • Parking Golf Open - Een van de hoogtepunten van elk PNNL-jaar is het Parking Golf Open (PGO). De laatste editie PGO 2021 - 3 keer verplaatst en uiteindelijk mogelijk op een zeer zonnige donderdag in oktober -  was wederom een groot succes, mat zo'n 150 deelnemers uit de parkeerbranche. Meer informatie over het golfevenement op de website van PGO
  • Parkeernieuws & Parkeerbibliotheek - PNNL is opgericht om kennisuitwisseling tussen parkeerprofessionals te versterken. Dat doen we tijdens de fysieke bijeenkomsten en evenementen, maar tegenwoordig zeker ook digitaal. Alle aangesloten bedrijven en organisaties kunnen via onze website hun nieuws, documenten en relevante informatie delen. Met de andere deelnemers en experts, maar ook met de niet-aangesloten professionals die actief of geïnteresseerd zijn in de parkeerbranche. Zo krijgen de PNNL-professionals en -experts een groter publiek. Het aantal unieke bezoekers op PNNL.nl beloopt inmiddels enkele duizenden per week.
  • Vacatures en referentieprojecten - Aangesloten bedrijven en instellingen kunnen op PNNL.nl hun vacatures delen met de vele duizenden professionele gebruikers en bezoekers van de website. Bovendien bundelt de website een groot aantal projecten in parkeren, waarbij de aangesloten bedrijven hun rol en toegevoegde waarde kunnen claimen en tonen. 
  • Parkeeragenda - Op PNNL.nl staat de centrale agenda van de parkeerbranche. Welke bijeenkomsten, evenementen, beurzen en workshops zijn er? Aangesloten professionals kunnen bovendien hun evenementen toevoegen aan de agenda. Voor iedereen die actief of geïnteresseerd is in parkeren, is de Parkeeragenda van PNNL onmisbaar. 
  • ParkeerProfiel -  Elk jaar brengt PNNL het standaardwerk voor de parkeerbranche uit: Parkeerprofiel. Dit is de wie-ie-wie en wie-doet-wat van de parkeerbranche, waarin de relevante spelers in de parkeermarkt zich presenteren. Overzichtelijk, helder en handig gebundeld in een handzame gids, die jaarlijks zijn weg vindt naar de bureaus en thuiswerkplekken van bijna 3.000 parkeerprofessionals, beleidsmakers en experts. 
  • Startpagina Parkeren - Mijn PNNL is voor de deelnemende professionals hun persoonlijke startpagina voor echt alles over parkeren. Zij kunnen die startpagina naar eigen wens inrichten op thema, onderwerp, ze kunnen experts en onderwerpen volgen en zijn zo direct op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen op 'hun' parkeergebied. 

Dit zijn een paar van de voordelen en diensten van Parkeer Netwerk Nederland voor aangesloten organisaties. Ook voor niet-aangesloten experts en organisaties biedt PNNL veel diensten en voordelen. 


Share this on