Algemene Netwerk Regels

Parkeer Netwerk Nederland hecht waarde aan duidelijkheid. Daarvoor zijn enkele algemene regels opgesteld die behoren bij het netwerk en de daarbij verschuldigde jaarbijdrage.

Aansluiten bij het netwerk
Aansluiting bij het netwerk als Expert is mogelijk voor ieder bedrijf dat of elke organisatie die actief is op de Nederlandse of Belgische parkeermarkt (Nederlandstalig).

Virtueel en persoonlijk netwerk
Iedere Expert is aangesloten op het virtuele netwerk via de website. Hiervoor kan alleen toegang verkregen worden met een persoonlijke toegangscode en wachtwoord. Voor niet experts is enkel de algemene informatie beschikbaar. Binnen het virtuele netwerk krijgt iedere expert haar eigen bedrijfspagina. Daarnaast worden mogelijkheden geboden om meningen te ventileren, nieuws te plaatsen, etc.
Binnen het persoonlijke gedeelte van het netwerk zullen meerdere keren per jaar kennisevenementen worden georganiseerd met verschillende uiteenlopende onderwerpen die de parkeerbranche raken.

Daarnaast zal Parkeer Netwerk Nederland verschillende relatie evenementen organiseren. Deze evenementen zijn optioneel. Leden ontvangen hiervoor een uitnodiging. De bijdrage is afhankelijk van het soort evenement en wordt bij deelname separaat in rekening gebracht. Voor deze evenementen bestaat de mogelijkheid relaties of collega’s uit te nodigen. Hieronder vallen onder andere de jaarlijkse golfdag en het eindejaarsfeest.

PNNL Expert
Deelname als PNNL Expert is niet persoonsgebonden bij Parkeer Netwerk Nederland. Dit houdt in dat iedere medewerker van de expert gebruik kan maken van de mogelijkheden. De jaarbijdrage voor een PNNL Expert bedraagt in 2023 € 695,- exclusief btw.

Als onderdeel van de jaarbijdrage is inbegrepen:
- Eigen PNNL Expert profiel pagina op www.pnnl.nl
- Gratis vermelding in het Parkeer Profiel Jaarmagzine in één categorie naar keuze
- Gratis deelname aan de kennisevenementen met twee personen
- Uitnodiging voor de relatie evenementen
- Onbeperkt publiceren van parkeernieuws
- De mogelijkheid tot het plaatsen van documentatie, video’s, referentiebeelden, whitepapers, etc. In de parkeerbibliotheek
- Het creëren van een digitale referentielijst door de koppeling aan de parkeerprojecten.
- Het publiceren van vacatures

Regels ten aanzien van de jaarbijdrage
- De verschuldigde jaarbijdrage geldt voor een heel kalenderjaar.
- Aanmeldingen na 1 september krijgen € 100,- korting op de jaarbijdrage.
- Afmelden kan ieder jaar, mits schriftelijk gemeld vóór 1 december. Bij niet tijdige afmelding loopt het lidmaatschap stilzwijgend door.
- Tussentijds afmelden is mogelijk, echter zonder recht op restitutie van de jaarbijdrage.
- De jaarbijdrage wordt jaarlijks voor 1 november vastgesteld door Parkeer Netwerk Nederland.

Uiteraard zal worden gehouden aan de wet bescherming persoonsgegevens.

Share this on