VACATURES
Operationeel Inkoper
[2021-05-17]
				

Voor de uitbreiding van ons ondersteunende team in het Supply Center, gevestigd in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die medeverantwoordelijk wordt voor de correcte plaatsing en levering van bestellingen van WPS apparatuur. In deze functie heb je veelvuldig contact met de collega’s van de diverse afdelingen op ons hoofdkantoor en de collega’s van onze buitenlandse vestigingen binnen én buiten Europa.

Kortom, het betreft een veelzijdige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden!

Wat doe je zoal in deze functie?

 • Inkopen en bestellen van onderdelen, modules en diensten en het bewaken van levertijden en leveringscondities;
 • Invoeren, beheren, integraal plannen, administreren, coördineren en logistiek specificeren van orders voor WPS apparatuur;
 • Regelen transport en transportdocumenten;
 • Verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van materialen voor assemblage;
 • Onderhouden van contacten met leveranciers en de vestigingen van WPS binnen en buiten Nederland;
 • Het analyseren en voorstellen van evt. veranderingen van de WPS Supply Chain;
 • Het verwerken van administratieve handelingen in het ERP Systeem;
 • Het maken van rapportages en inzichtelijk maken van huidige proces;
 • Het beheren en bewaken van de voorraden.
 • Wie zoeken wij?

  Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een medewerker op HBO werk- en denkniveau. Kennis van de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling, is vereist. Daarnaast heb je affiniteit met ERP-systemen en beschik je over goede kennis van het Microsoft Office Pakket Excel. Wij zijn op zoek naar iemand die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Omdat je veelvuldig contact hebt met onze leveranciers zijn een open en vriendelijke houding en goede communicatieve vaardigheden een must.

  Wat bieden wij?

  Bij deze verantwoordelijke en afwisselende baan behoort uiteraard een goed salaris, afgestemd op jouw ervaring en capaciteiten. Tevens heeft WPS uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vakinhoudelijk bijblijven is van het grootste belang en WPS ondersteunt je daarbij met diverse opleidingen en trainingen. Verder zijn er goede doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie mogelijk.

  Wie zijn wij?

  Wij zijn WPS. Een dynamisch, hightech bedrijf dat technologie-gedreven parkeerinstallaties en parkeermanagement services ontwikkelt en deze wereldwijd levert. Onze 350 medewerkers ontwerpen, engineeren, assembleren en onderhouden innovatieve technologische parkeeroplossingen. Wil je meer weten over WPS, kijk dan op http://wpsparkingsolutions.com.

  Interesse?

  Word jij enthousiast van deze functie? Stuur dan jouw cv en motivatie aan recruitment@wps-nl.com. Wil je meer weten over de functie-inhoud of heb je andere vragen over deze functie neem dan contact op met Ingrid Peters, HR Manager. Ingrid is bereikbaar op 06 – 22 40 34 76.


  BEDRIJF
  Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.