VACATURES
Projectleider
[2020-07-06]
				SCHMIT PARKING SOLUTIONS
Schmit Parking Solutions B.V. is een Nederlands technologiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van parkeren. Schmit heeft ParkXS ontwikkeld, een slimme parkeeroplossing voor toegangscontrole van voertuigen in de woon- en werkomgeving en heeft de afgelopen jaren in Nederland ruim 1000 parkeerlocaties voorzien van een passend parkeersysteem.

WERKZAAMHEDEN
Als Projectleider begeleid je de verkochte projecten van het begin tot eind. Vanaf de overdracht door de sales medewerker zal je zorg dragen voor alle organisatorische, budget gerelateerde en technische activiteiten binnen een project. Na oplevering van het werk zal je het project afsluiten. De werkzaamheden voer je uit op kantoor, alsmede bezoek je regelmatig de projectlocaties voor werkoverleg en het begeleiden van de uitvoering. Je beschikt over een auto van de zaak, bent regelmatig op pad en staat in direct contact met onze klanten. Klantvriendelijkheid en flexibiliteit zijn dan ook twee eigenschappen die absoluut bij jou passen. Je maakt onderdeel uit van een enthousiast team, dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de engineering en montage van nieuwe projecten. Onze focus ligt op slimme parkeeroplossingen, slagbomen, speedgates en garagedeuren.

JIJ HEBT:
Een afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van (elektro) techniek;
HBO werk- en denkniveau;
Aantoonbare project management ervaring;
Interesse in automatiseringstechniek;
Kennis van / ervaring met  Autocad is een pre;
In het bezit van rijbewijs B;
Een enthousiaste instelling en bent een teamplayer.

JIJ BENT:
Zelfstandig;
Klantgericht;
Accuraat;
Communicatief vaardig;
Resultaatgericht;
Woonachting in de omgeving Zoetermeer (pré).
WIJ BIEDEN:
Een bij de functie passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
Een afwisselende, zelfstandige en verantwoordelijke baan;
Een auto en telefoon van de zaak;
Werken bij een succesvolle en snel groeiende onderneming.

INTERESSE IN DEZE VACATURE?
Graag zien we jouw reactie tegemoet! Je CV en motivatie kun je sturen naar administratie@schmit.nl onder vermelding van vacaturenummer 202001. Voor vragen kun je contact opnemen met Victoria Grevelink, afdeling HR. Tel +316 1252 2769.
				

BEDRIJF
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.