VACATURES
Onsite Support Engineer (regio Utrecht)
[2020-03-06]
				Wat ga je doen?
Als Onsite Support Engineer ga je zelfstandig werken aan het testen, troubleshooten en uitvoeren van onderhoud en reparaties aan parkeerinstallaties. Je werkt op locatie, voornamelijk in regio Utrecht, bij enkele van onze grootste klanten in Nederland, te weten De Jaarbeurs, Universiteit Utrecht en diverse gemeentelijke garages. In totaliteit bedienen we ruim 20 parkeersites in deze regio en jij bent degene die er dagelijks voor zorgt dat de installaties tip top in orde zijn. Het is van belang dat je klantvriendelijk te werk gaat. Jij bent een aanpakker! Niet zomaar een, maar zo'n persoon waar je echt álles aan over kunt laten, van het oplossen van een storing tot ICT issues. Jij ontzorgt onze klant volledig. Daarbij ga je verder dan de 'u vraagt, wij draaien'-cultuur.
 

Wat bieden we jou?
Een fulltime job in een leuk team van enthousiaste en gedreven collega's. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Wij bieden diverse opleidingen en (interne) trainingen. De CAO Metaal & Techniek is van toepassing en je krijgt 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. En zeker niet geheel onbelangrijk... je ontvangt een mooi salaris voor je werk en er zijn volop doorgroeimogelijkheden!

 
Wat bieden we extra!
Auto, telefoon en laptop van de zaak
Een Personeels Vereniging die met regelmaat leuke uitjes organiseert
Lekkere koffie, vers fruit en een hilarische VriMiBo in het IPBARKING café ;)
 

Wat vragen wij van jou?
- MBO werk- en denkniveau
- Enkele jaren relevante werkervaring
- Ervaring in de parkeersector is een sterke pré
- Kennis van elektrotechniek en ICT
- Je bent zelfstandig, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent stressbestendig
 

Wat wij extra fijn vinden!
- Je hebt een gezonde interesse in techniek en ICT
- Woonachtig in de regio Utrecht
 

Waar ga je werken?
Voornamelijk op locatie bij onze klanten in Utrecht. Je bent ook bereidwillig om elders in het land te werken indien noodzakelijk.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deurne.
 

Vragen? Neem contact op
Heb je een vraag over deze vacature, neem dan contact op met Nicole Mutsers, bereikbaar op 0492-521 133 of via de informatieknop.
 

Want to join the winning team?
Als je zo ver hebt gescrold ben je waarschijnlijk geïnteresseerd. Dus waar wacht je op? Reageer snel op deze vacature via:

www.ipparking.nl/werken-bij/
				

BEDRIJF
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.