Junior Consultant Mobiliteit & Parkeren

2023-12-01


Wil jij de wereld beter bereikbaar maken? Meewerken aan een mooiere en duurzamere omgeving voor iedereen? Bij Kwirkey werken wij mee aan grote gebiedsontwikkelingen van bijvoorbeeld gemeenten en projectontwikkelaars. Wij ontwikkelen en implementeren parkeer- en mobiliteitsbeleid. Ons advies gaat verder dan alleen parkeermogelijkheden. Wij denken mee over verkeersstromen, -veiligheid én over slimmere en duurzame mobiliteitsoplossingen. En dat altijd op onze eigen wijze: een praktisch en compleet advies waarbij we vanuit de klant en de opdracht redeneren.

Ben jij onze nieuwe junior/medior consultant?

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen als “parkeren” en “mobiliteit”? Wil jij samen met ons team van specialisten werken aan een mooiere en duurzamere wereld? En durf jij verantwoordelijkheid te nemen?

Bij Kwirkey werken wij mee aan grote gebiedsontwikkelingen van bijvoorbeeld gemeenten en projectontwikkelaars. Wij ontwikkelen en implementeren parkeer- en mobiliteitsbeleid.

Ons advies gaat verder dan alleen parkeermogelijkheden. Wij denken mee over verkeersstromen, -veiligheid én over slimmere en meer duurzame mobiliteitsoplossingen. En dat altijd op onze eigen wijze: een praktisch en compleet advies waarbij we vanuit de klant en de opdracht redeneren.

Onze specialisten hebben een bak aan kennis en ervaring, die zij graag met jou delen. Betere coaches ga je niet vinden! Wat ons bindt is de liefde en passie voor mobiliteit. En we hebben humor. Tenminste, dat vinden we zelf. Bij Kwirkey groei je dus niet alleen vakinhoudelijk maar ook als mens. En je gaat aan de slag op inspirerende werkplekken. Op één van onze kantoren in Eindhoven en Valkenburg of bij onze opdrachtgevers op locatie. Op de momenten die jou het beste uitkomen.

Wat ga jij doen?

Als junior/medior consultant ga je samen met je team projecten coördineren die gaan bijdragen aan de oplossing van de mobiliteitsvraagstelling van onze opdrachtgever. Geen dag en geen vraagstuk is hetzelfde. Onze methode wel. Wij werken namelijk vanuit onze unieke aanpak; het PPP-model. (Plan, Papier, Praktijk). Daarbij werken wij altijd samen, zijn praktisch ingesteld én creëren we meerwaarde.

Adviseren over strategieën
Jij als junior/medior consultant Mobiliteit en Parkeren gaat aan de slag met grote gebiedsontwikkelingen van gemeenten en/of projectontwikkelaars. Je ontwikkelt en implementeert parkeer- en mobiliteitsbeleid van gemeentes. Je zet je expertise op het gebied van parkeren en mobiliteit in voor complexe vraagstukken bij binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen. Ook houd jij je bezig met alternatieve mobiliteit.
 

Werken aan de bereikbaarheid van morgen
Je maakt haalbaarheidsberekeningen, adviseert over stedenbouwkundige plannen en visies in relatie tot parkeren en mobiliteit, participeert in overlegstructuren en communiceert met stakeholders. Daarnaast begeleid je opdrachtgevers bij het opstellen van aanbestedingen van marktverkenning tot en met de implementatiefase.
 

Jezelf ontwikkelen als mens en vakman/vrouw
Jij hebt passie voor het vakgebied. Hierdoor heb je een automatische drive om je kennis te verdiepen en nieuwe ontwikkelingen die invloed hebben op de mobiliteit te volgen en te leren van projecten uit de praktijk. Je bent dus altijd op de hoogte van de veranderende markt, de wetgeving en de wensen van de klant.


Wat breng je mee?

  • Een afgeronde hbo- of wetenschappelijke opleiding in een relevant vakgebied.
  • Werkervaring binnen het vakgebied parkeren of mobiliteit.
  • Ervaring bij het opstellen – of het begeleiden van de opdrachtgever bij de samenstelling – van aanbestedingen.
  • Begrip van verhoudingen tussen markt en overheid.
  • Intrinsieke motivatie voor de huidige transitie van parkeren en mobiliteit.
  • Makkelijke communicatie, zowel in woord als geschrift.
  • Kennis van het speelveld aan producten en diensten op het gebied van mobiliteit en parkeren en de motivatie om ontwikkelingen die buiten deze vakgebieden gaande zijn te volgen.
  • Affiniteit met of kennis van openbaar vervoer, deelmobiliteit, elektrisch vervoer, laadinfrastructuur of data is een pré.
     

Je komt terecht in een club van betrokken professionals met passie voor mobiliteitsvraagstukken, parkeren en gebiedsontwikkeling. Bij ons heb je de mogelijkheid om op inhoudelijk vlak te leren en te groeien. Je krijgt de coaching en begeleiding die je nodig hebt.

En ook:
 

  • Flexibele uren en deels thuiswerken.
  • Een aanstelling voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Uitstekend inwerktraject door ervaren collega’s.
  • Up-to-date arbeidsvoorwaarden.
  • Aansprekende klanten en opdrachtgevers.
  • Regelmatig gave teamuitjes, vrijdag = gezamenlijke lunch dag.
     

Wil je begeleid en gecoacht worden door de beste consultants bij de mooiste opdrachtgevers in de branche? Groeien en jezelf ontwikkelen als consultant Mobiliteit en Parkeren? Stuur dan een mailtje met cv en motivatie naar info@kwirkey.nl

Categorieën
Thema's
Advertenties
Share this on