Ondernemende Junior Consultants
Die de toekomst in parkeren zien

Bij Spark werken 18 mensen. We zijn het grootste adviesbureau voor parkeervraagstukken in Nederland. Steeds vaker doen opdrachtgevers een beroep op onze kennis. Want met onze welvaart groeit en verandert ook onze mobiliteit en het gebruik van de auto. Innovatie is een sleutelbegrip. Een auto is over enige jaren niet langer vervuilend en rijdt autonoom. Motieven om te verplaatsen veranderen en in de slimme stad is alle informatie om je reis en de plaats waar daarna je voertuig achterblijft, te plannen. Alle reden om nu bezig te zijn met de parkeer- en mobiliteitsoplossingen van morgen.

Je baan

  • Je werkt vanuit ons kantoor in Leidschendam of in huis bij de opdrachtgever in teamverband en zelfstandig aan uiteenlopende parkeervraagstukken.
  • Je rekent en tekent aan ontwikkelopgaven voor parkeervoorzieningen.
  • Je analyseert data en maakt voorstellen voor optimaliseren van het gebruik van parkeerplaatsen voor gemeentelijk parkeerbeleid of voor grote (internationale) centra zoals luchthavens, zorg- en onderwijsinstellingen.
  • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan offertes en denkt mee bij ontwikkeling van diensten en producten.


Jouw kwaliteiten

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding technisch of economisch/administratief, liefst een aantal jaren werkervaring en bent toe aan een volgende stap.
  • Je denkt vanuit de behoefte van je opdrachtgever en komt vanuit je eigen deskundigheid tot voorstellen en voelt je verantwoordelijk voor een optimaal resultaat.
  • Je kan goed structureren en analyseren. Je beschikt zowel over goede mondelinge als schriftelijke vaardigheden. Je werkt accuraat, bent proactief en kent de betekenis van details voor het resultaat.
  • Je kan zelfstandig werken en samenwerken met je collega’s motiveert je extra.

Spark biedt
De mogelijkheid om je ambitie in te vullen vanuit een professionele onderneming in een collegiale en informele sfeer. Volop de kans om mee te bouwen aan de groei van Spark en je eigen ideeën vorm te geven in je projecten. Werken in een collegiaal team waar jouw persoonlijke professionele ontwikkeling alle ruimte krijgt. Met korte communicatielijnen waardoor je snel kan schakelen en jouw bijdrage aan wat Spark voor haar opdrachtgever betekent, zichtbaar is.

Mail ons!
Ben jij degene die Spark zoekt? Reageer op onze vacature: mail je motivatie met cv naar Spark via info@spark-parkeren.nl.
Meer weten? Neem contact op met Eric Stuyfzand of Rob Ebbing via telefoonnummer 070 – 3177005.