Marketing medewerker (32-40 uur)

2017-04-10

Als marketing medewerker bij Triflex maak je deel uit van een gedreven marketingteam dat met veel enthousiasme Triflex in de markt zet, zowel online als offline. Jij levert een belangrijke bijdrage hieraan door aantrekkelijke communicatie- en marketinguitingen op te maken. Naast deze DTP werkzaamheden help je bij de organisatie van evenementen, zoals beurzen, excursies en seminars. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het bijhouden, beheren en ontwikkelen van de website en sociale media. Tekstschrijven doe je foutloos.

Kortom; we zijn op zoek naar een duizendpoot! Enige relevante ervaring (minimaal 2 jaar) is dan ook een must om kans te maken op een baan bij Triflex.

Voel jij je aangesproken en ben jij op zoek naar een veelzijdige functie in een dynamisch bedrijf met collega's die naast hard werken ook ruimte maken voor gezelligheid? Dan willen we samen met jou de afdeling Marketing naar een hoger niveau tillen.

Wie ben jij?

  • Je hebt tenminste een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur marketing en/of communicatie;
  • Je hebt 2 jaar of meer ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je kunt communicatieve uitingen opmaken, voor zowel print als online. Hiervoor heb je basiskennis van Adobe Creative Suite (Indesign, Photoshop);
  • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk en bij voorkeur redactioneel sterk;
  • Je toont initiatief en bent in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken;
  • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en bent initiatiefrijk, stressbestendig, oplossings- en resultaatgericht.

En wat bieden wij jou!

Wij bieden je een leuke uitdagende functie in een gemotiveerd team. Een functie waarin je je creativiteit kwijt kunt. Onze professionele, informele en open cultuur zorgt voor een prettige werksfeer waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Door die informele sfeer en de korte lijntjes intern spelen wij makkelijk in op de actualiteiten van de dag, maar ook langdurige projecten maken onderdeel van de functie.

Over Triflex

Triflex BV is, als dochter van de Follmann groep, een onderdeel van een Europees netwerk van handelsondernemingen en gevestigd in Zwolle. Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen voor vloeren, afdichtingsystemen en markeringen. Al bijna 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken.

Heb je interesse? Stuur dan jouw reactie met een motivatiebrief en CV naar vacature@triflex.nl t.a.v. Frank Schurer. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via (038) 460 20 50.

Advertenties
Share this on