NIEUWS
Nieuwe experts bij PNNL !
[2021-03-25]

Met veel plezier mogen wij de volgende experts welkom heten bij PNNL !

Eneco eMobility heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van laaddienstverlening. Met persoonlijk advies helpen wij klanten simpel en snel aan laadoplossingen die aansluiten op ieders behoeften.

 

Venver is specialist in ventilatie, verlichting en detectie voor parkeergarages. Wij leveren en onderhouden een uniek systeem met een korte aanlooptijd, dat voldoet aan alle geldende regelgeving. Met 30 jaar ervaring én door gebruik van A-merk producten, nemen we in elk project de verantwoordelijkheid voor de juiste werking.

 

De parkeerbeugelspecialist is ontstaan uit vragen vanuit de markt om echt op gespecialiseerd niveau advies te kunnen krijgen over parkeerbeugels. De meeste leveranciers van parkeerbeugels verkopen parkeerbeugels als bijprodukt van bijvoorbeeld slagbomen, inzinkbare palen en poort- en parkeersystemen. Het ontbreekt hierdoor aan gespecialiseerde kennis. De parkeerbeugelspecialist beschikt wél over deze kennis. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het verkopen en plaatsen van parkeerbeugels in met name Nederland en België. Van individuele parkeerplaatsen tot grote parkeerterreinen en parkeergarages. De parkeerbeugelspecialist biedt de oplossing!

 

Parkingware is ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van innovatieve parkeeroplossingen.

Wij staan als fabrikant en partner altijd aan uw zijde. Uw kennis en ervaring en onze knowhow zal samen leiden tot een goed doordachte, succesvolle oplossing. We implementeren de parkeeroplossingen professioneel, inclusief koppeling met systemen van derden, bieden op elk moment ondersteuning en begeleiden u door de gehele levenscyclus van het product.

Onze toekomstvisie is dat parkeren opladen wordt. Daarom bieden wij een modulaire totaaloplossing, die parkeren en opladen nú al samenbrengt.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.