NIEUWS
PNNL 2021: Het doel blijft, de manier verandert
[2020-11-03]

De wereld van vandaag hadden wij niet kunnen voorspellen. Bij elkaar komen om een nieuw thema te bespreken, een opgeleverd project bekijken; voorlopig is het niet mogelijk. Maar de thema’s rondom parkeren blijven actueel en urgent en projecten worden nog steeds gerealiseerd. In 2021 is daarom voor PNNL het ‘wat’ nog wel hetzelfde, maar het ‘hoe’ is fundamenteel anders.

PNNL kiest niet voor grootschalige online events. Liever nemen we je mee naar de expert, naar het project, naar de opdrachtgevers en brengen we de beslissers naar jou als uitvoerder. Zodra het mogelijk is, schakelen we direct weer door naar kleine live events op locatie.
Brandveiligheid, renovatie, parkeren en woningbouw in de publieke sector, toepassingen van parkeernormen, parkeren en mobiliteit, en natuurlijk projecten die gerealiseerd worden: het blijven interessante onderwerpen voor iedereen die actief is in de parkeerbranche. De voorlopige omschakeling van het event van 26 november over andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages, naar een doorlopende discussie, is een voorbeeld van een actieve PNNL nieuwe stijl.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.