NIEUWS
ParkeerProfiel 2021: Blijf zichtbaar!
[2020-11-03]

Nu iedereen vooral binnen zit, is het des te belangrijker om te blijven communiceren met de buitenwereld. Laat zien wat je doet, waar je voor staat en welke expertise en service je te bieden hebt. Dus publiceer je nieuws op PNNL Parkeernieuws. Dat is een makkelijk en laagdrempelig medium voor relevante exposure. En zorg dat je je onderscheidt in ParkeerProfiel 2021.

Dit standaardwerk voor de parkeerbranche – de onmisbare wie-is-wie en wie-doet-wat - wordt komend jaar opnieuw uitgebreid en we hebben weer iets nieuws bedacht voor extra impact en bereik.

Wij sturen altijd een groot aantal exemplaren van de ParkeerProfiel naar architecten, gemeenten, VVE’s en partijen in retail en vastgoed. Allemaal geïnteresseerden, opdrachtgevers en beslissers bij wie ParkeerProfiel 2021 op het kantoor hoort te liggen. Maar dit jaar is anders. Veel professionals werken thuis. Krijgen zij ParkeerProfiel 2021 dan wel te zien? En misschien ben je nu met een partij bezig die nog niet op onze verzendlijst staat? Neem de regie in handen en draag bij aan de betere verspreiding en verhoogde impact van de nieuwe editie van ParkeerProfiel.

Als aangesloten expert kun je nu één extra contact opgeven die Parkeerprofiel 2021 móet ontvangen. Neem je naast je standaardvermelding ook een advertentie, dan kun je meer relaties opgeven. Bij een halve pagina advertentie drie extra contacten, bij een hele pagina advertentie vijf, en bij een spread zelfs tien. Wij regelen dat die relaties het standaardwerk voor de parkeerbranche op hun bureau vinden, waar dat bureau ook staat. De reguliere verspreiding naar geïnteresseerden in de markt blijft uiteraard overeind. Zo zorgen we er samen voor dat de parkeerbranche in beeld blijft!

Reserveer hier je plek in ParkeerProfiel 2021.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.