NIEUWS
Hot topic: Andere brandstoffen en brandveiligheid
[2020-11-03]

Het event ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’ op 26 november kan helaas niet doorgaan gezien de huidige coronasituatie. Maar dit onderwerp blijft bijzonder belangrijk en relevant. Dus: wel uitstel, geen afstel.

Er was en is veel belangstelling voor het evenement en voor dit onderwerp. Hoewel we nu niet bij elkaar kunnen komen, willen we de discussie hierover wel met je voeren. Welke impact hebben elektrische auto’s en waterstofwagens op de veiligheid in parkeergarages? Moet een parkeercomplex worden aangepast, gelden er andere of extra veiligheidsregels?
Wij halen de experts op dit thema erbij en geven antwoorden op vragen die nu al gesteld zijn. Heb je ook een vraag of wil je jouw expertise delen? Laat het ons weten, dan betrekken we je graag bij de discussie. Zo doen we tegelijk belangrijk voorwerk voor het moment dat het evenement wel doorgaat. Meld je aan voor dit onderwerp en ontvang de periodieke nieuwsbrief over ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’.


Over het uitgestelde evenement: heb je al betaald, dan blijft je reservering geldig voor de nieuwe datum. Wil je het inschrijvingsgeld niet laten staan voor het komende evenement, laat ons dat dan even weten.

Meld je aan als je ook jouw expertise wilt delen.

Klik hier als je op de hoogte gehouden wilt worden over dit onderwerp. Wij nemen je e-mail dan op in de speciale informatiemails over dit onderwerp. je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.