NIEUWS
Twee nieuwe experts sluiten zich aan bij PNNL
[2020-08-12]

Met veel plezier verwelkomen wij twee nieuwe experts binnen het netwerk van PNNL.

RETAM slagboomservice heeft zich gespecialiseerd in de levering, installatie, service en onderhoud van verkeerstechnische installaties.

Totaalservice voor uw parkeeromgeving, bedrijfsterrein of stadsgebied!

Ook voor storing en onderhoud aan al uw toegangscontrole systemen bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden service en onderhoud voor alle merken en fabrikaten verkeerstechnische installaties.

 

distributeur van specialistische branddetectie

FireSense, gevestigd aan de Stammerkamp in Diemen, is opgericht in 2002 en destijds begonnen als distributeur van Kidde Aspiratiesystemen en LIST Sensorkabel. Inmiddels hebben we ons volledig gericht op de aspiratiesystemen Securiton en VESDA van Xtralis. Securiton vormt hierbij de belangrijkste loot aan de boom omdat deze apparatuur meerdere voordelen biedt ten opzichte van de overige merken op technisch maar ook op het gebied van exploitatie over de langere termijn.
LIST Sensorkabel is altijd een uitermate belangrijk product geweest voor FireSense en inmiddels zijn er vele projecten mee uitgerust door het gehele land.

Ons pakket bestaat momenteel uit:

In de loop der jaren heeft FireSense zich bewezen als leverancier van oplossingen. Dit kan betekenen dat wij proefopstellingen bouwen, proefbranden houden en in gesprek gaan met adviseur, overheid en klant om tot een hoogwaardige, praktische en een economisch verantwoord resultaat te komen.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.