NIEUWS
De basis voor jarenlang zorgeloos parkeren
[2020-07-09]

Welk probleem lost Master Builders Solutions by BASF op?

“Een lekkage lossen we duurzaam op. Maar met de juiste keuze bij de aanleg of renovatie, voorkom je lekkage en extra onderhoud. Daarmee voorkom je ook gemiste inkomsten omdat de garage deels niet beschikbaar is voor reparatie of vervanging.”
“Een parkeervloer of parkeerdek is het solide fundament voor elke parkeervoorziening. De belangrijkste functie is feitelijk dat je er geen ‘last’ van hebt. Makkelijk aan te brengen door de uitvoerder, geen kostbare uitval vanwege reparatie en onderhoud, altijd veilig, schoon en gastvrij voor de gebruikers. De juiste materiaal- en technologiekeuze bij nieuwbouw en reparatie legt de basis voor jarenlang zorgeloos parkeren.”


Master Builders Solutions by BASF ontwikkelt en adviseert systemen voor het duurzaam repareren, waterdicht maken en beschermen van parkeergarages. “Een goede parkeervloer”, zegt Marcel Meiberg van Master Builders Solutions, “draagt bij aan de constructieve veiligheid, aan de sociale veiligheid, is duurzaam en verantwoord.”

Kostenpost of winstpunt?
“Zie je de vloer of het dek alleen als kostenpost, dan is het dat vaak ook. Dan zijn de kosten aan de voorkant misschien lager, maar raak je die winst binnen korte tijd kwijt door extra onderhoud en gemiste inkomsten omdat de garage deels niet beschikbaar is voor reparatie of vervanging. Wij werken toe naar een garantie op beschikbaarheid. Dat geeft de cijfermatige onderbouwing van de juistheid van de keuze voor kwaliteit en duurzaamheid.”

Optimale beschikbaarheid
“Welk probleem lossen wij op? We helpen de opdrachtgever – projectontwikkelaar, beheerder – met de optimale beschikbaarheid van de parkeervoorziening. We denken mee over de beste oplossing voor specifiek die locatie en situatie, het gebruik en de verwachte ontwikkelingen. We blijven innoveren op het gebied van verbeterde duurzaamheid, bescherming en scheuroverbrugging. Ook het veranderende gebruik speelt een rol: meer EV, nieuwe alternatieve brandstoffen, zwaardere en bredere auto’s. We kijken naar vandaag, morgen en overmorgen. ”

Samenwerking met uitvoerders
“We staan voor de kwaliteit van de uitvoering dankzij de samenwerking met ons netwerk aan uitvoerders en applicateurs. Via dit netwerk blijven we ook de opdrachtgever servicen en ontzorgen. We zorgen bovendien dat de uitvoerders gezond, prettig en makkelijk met onze materialen en technologieën kunnen werken. Ten slotte de eindgebruiker; dat is indirect onze klant. De parkeervloer is vaak het visitekaartje. Voelt een parkeerder zich prettig, veilig en welkom? Vindt die snel en makkelijk een plek, zijn de looproutes duidelijk? Daarin heeft de parkeervloer een belangrijke rol. Ook dat speelt mee voor opdrachtgever en uitvoerder bij de keuze van materiaal en leverancier.”

 

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.