NIEUWS
10 jaar Parkeer Netwerk Nederland
[2020-02-25]

Parkeer Netwerk Nederland (PNNL) bestaat in 2020 precies tien jaar. De (parkeer)wereld om ons heen is in die tijd volledig veranderd. De vraagstukken zijn complexer geworden en de oplossingen innovatiever.


PNNL inspireert en informeert parkeerprofessionals al tien jaar. We brengen de markt en de experts samen en maken kennis en nieuwe inzichten makkelijk toegankelijk. We zijn uitgegroeid van een bescheiden clubje enthousiastelingen tot een zakelijke gemeenschap van belang.
Centraal staat nog steeds het delen van kennis en het in contact brengen van specialisten, opdrachtgevers en beleidsmakers.


PNNL organiseert regelmatig inspiratiemiddagen over actuele onderwerpen, de Parkeerbibliotheek maakt relevante achtergrondinformatie, documentatie en wet- en regelgeving gratis beschikbaar. We brengen professionals op formele en informele manier bij elkaar tijdens vakbeurzen, de golfdag en spectaculaire evenementen.
Het netwerk ontleent zijn waarde met name aan de experts. De opgetelde expertise, de bereidheid elkaar een kijkje in de keuken te geven, de wederzijdse inspiratie, de persoonlijke gesprekken: dat is de kracht van Parkeer Netwerk Nederland. En die kracht blijft ook na tien jaar alleen maar toenemen.

Volg nu ook onze LinkedIn pagina!

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.