Wat is Parkeer Profiel?

Personen, producten, diensten

Personen, producten, diensten. Uw onderneming is veelzijdig, veelkleurig én herkenbaar. U heeft een profiel om trots op te zijn en waarmee u zich onderscheidt in de parkeerbranche. 

Laat uw toegevoegde waarde zien

Met Parkeer Profiel laat u aan alle beslissers in en om de parkeermarkt zien waar uw organisatie voor staat. Uw diensten, uw producten, uw vakmensen, uw service, uw toegevoegde waarde. Uw Parkeer Profiel komt – online en fysiek - onder de aandacht van iedereen die actief is op parkeergebied. Parkeer Netwerk Nederland biedt Parkeer Profiel aan als onderdeel van het totaalpakket.

Op www.pnnl.nl

Uw profiel wordt opgenomen op www.pnnl.nl. Deze profielpagina’s kennen hoge bezoekcijfers: maandelijks ruim 3,500 online unieke bezoekers met gerichte interesse in producten, diensten, bedrijven en personen op het gebied van parkeren. En dat aantal groeit gestaag. 

In het jaarmagazine

Jaarlijks komt Parkeer Profiel als jaarmagazine uit. Als deelnemer van Parkeer Netwerk Nederland wordt uw profiel daarin in één rubriek gratis opgenomen! Deze luxe uitgave is het  naslagwerk, de wie-is-wie van de parkeerbranche. Parkeer Profiel verschijnt in een oplage van 2.500 en wordt verspreid bij gemeentelijke parkeerbedrijven, vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars, eigenaren van winkelcentra, facilitair managers en bij deelnemers van Parkeer Netwerk Nederland. Geïnteresseerden kunnen het jaarmagazine via de website opvragen (zie menu rechts).

Nog geen deelnemer? 

Meld u dan vandaag nog aan! U profiteert dan direct van alle voordelen van Parkeer Profiel. Voor informatie over de mogelijkheden van deelname zie rechts bovenaan de website.

Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.