PROFIEL PAGINA'S
FireSense is gespecialiseerd in branddetectie. Met onze kennis en ervaring adviseren wij, veelal installateurs, branddetectiebedrijven en adviesbureaus hoe je een brand op efficiënte wijze kan detecteren. Zelfs onder de meest lastige omstandigheden. Daar waar (door omstandigheden) de bekende rookmelder niet of onvoldoende functioneert bieden wij een heel scala aan specifieke detectieoplossingen.
Firesense
Contactpersoon:
Dennis Bogaard
Adres:
Stammerkamp 11
Postcode:
1112 VE
Plaats:
Diemen
Telefoonnummer:
020-6694190
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Ons pakket bestaat onder meer uit hooggevoelige rookdetectie-systemen (Securiton, Vesda en Stratos) en het LIST Sensorkabelsysteem. Deze detectiemethodes zijn ontwikkelt voor situaties die om een speciale aanpak vragen. Bijvoorbeeld een datacenter, vriescel of parkeergarage waar luchtstromen, vocht en vervuiling spelbreker zijn.

Wij adviseren en assisteren u in het hele traject. Van ontwerp tot en met oplevering, inclusief het houden van een proefbrand. FireSense brengt daarnaast een heel pakket aan testmaterialen van SOLO op de markt en producten voor het houden van proefbranden conform de Norm.

Naast adviseren en assisteren, trainen we onze klanten veelvuldig zodat ze zeer beslagen ten ijs komen.

Kortom, FireSense fungeert als een verlengstuk voor installateurs en adviseurs waardoor zij als detectiespecialist alle vraagstukken met vertrouwen kunnen aanpakken.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.