PROFIEL PAGINA'S
Mapei - Leverancier van lijmen, kitten en producten voor de bouw. Tevens uw gesprekspartner voor technisch onderlegd advies op het gebied van o.a. vloerafwerkingen, betonrenovatie & schilderwerk. Onze producten sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor we op onze systemen garantie kunnen geven. (bij gecontroleerd werk)
Mapei
Contactpersoon:
Ad Groenen
Adres:
Oude Apeldoornseweg 37K
Postcode:
7333 NR
Plaats:
Apeldoorn
Telefoonnummer:
06-10994568
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Mapei - 's werelds grootste producent van lijmen, kitten en chemische producten voor de bouw. 

Mapei is opgericht in Italië in 1937 (Mapei S.p.A.). Om de lokale markten nog beter te voorzien en om verzendkosten dusdanig te reduceren is Mapei in 1960 gestart met haar strategie van internationalisering. Als onderdeel van deze internationalisering is Mapei Nederland B.V. in 2009 in Almelo gestart als Nederlandse dochter van Mapei S.p.A.

Mapei staat voor duurzaamheid met kwaliteitsproducten en -systemen voor de bouw (met projectgarantie). Met een netwerk van verkoop- en technische diensten en kantoren wereldwijd bieden wij efficiënte technische assistentie, voor architecten, ingenieurs, aannemers maar ook voor particulieren.

De groep telt nu 81 filialen, 70 operationele productiebedrijven verspreid over meer dan 32 landen en 5 continenten.

Mapei heeft altijd grote nadruk gelegd op onderzoek. De groep investeert zelfs 12% van de totale personeelsbezetting en 5% van de omzet in Research & Development, 70% van haar R&D inspanningen zijn gericht op eco-duurzame en milieuvriendelijke producten die aan de LEED-eisen voldoen.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.