PROFIEL PAGINA'S
Uw partner, met meer dan 110 jaar ervaring, op het gebied van betonrenovatie, schilder- en vloerafwerkingen.
NVT Onderhoudsgroep
Contactpersoon:
Ipe van der Deen
Adres:
Hoefsmid 5-7
Postcode:
2631 RH
Plaats:
Nootdorp
Telefoonnummer:
015-3108332
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
NVT Onderhoudsgroep heeft met vestigingen in Groningen, Apeldoorn, Utrecht, Nootdorp en Eindhoven een landelijke dekking. Met onze ervaren, enthousiaste en betrokken medewerkers kunnen wij een compleet diensten pakket aanbieden op het gebied van Vastgoedonderhoud, Energetisch Renoveren, Betonrenovatie en Kunststof vloeren.

Met deze voor Nederland unieke combinatie kunnen wij duurzame toegevoegde waarde creëren. Voor onze opdrachtgevers, co-makers en leveranciers zijn wij een no-nonsense partner waarbij het leveren van kwaliteit, afspraak is afspraak en ontzorgen hoog in het vaandel staan. Het beleid van de NVT Onderhoudsgroep is erop gericht om voor haar medewerkers duurzame werkgelegenheid en een veilige werkomgeving te bieden.

Wij zijn perfect in staat om ook grote projecten in een kort tijdsbestek uit te voeren. Vloeren van 40.000 m2 zijn hierop geen uitzondering. Zo mogelijk bundelen we de krachten van onze verschillende vestigingen. Een ander specialisme is maatwerk, waardoor we voor elke vloer altijd tot een oplossing komen. 

Kortom de partner voor uw parkeergarage, of het nu om advies, nieuwbouw of onderhoud gaat: www.onderhoudendgoed.nl
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.