PROFIEL PAGINA'S
Goldbeck heeft de afgelopen 20 jaar meer dan 1000 parkeergarages gebouwd. D.m.v. eigen productiefaciliteiten voor de staalconstructies en de geprefabriceerde betonelementen en met onze eigen engineers garandeert een constante hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
Goldbeck Nederland BV
Contactpersoon:
Jeroen Tilleman
Adres:
Meander 901
Postcode:
6825 MH
Plaats:
Arnhem
Telefoonnummer:
+31 (0)26 8001211
Land:
NL
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Wij zijn uw partner voor turn-key-projecten in de Benelux. Of het nu gaat om logistieke hallen, productiehallen, een kantoorgebouw of een parkeergarage. Het GOLDBECK-team met zijn ruime ervaring staat direct tot uw beschikking.
GOLDBECK heeft de afgelopen 20 jaar meer dan 750 parkeergarages gebouwd. Het gebruik van onze eigen productiefaciliteiten voor de stalen frames en de geprefabriceerde betonelementen en ons eigen bouwteam garandeert een constante hoge kwaliteit tegen de beste prijs. 

Het GOLDBECK systeem zorgt voor de kortst mogelijke bouwperiode en dankzij een speciale betonmix hebben deze geen extra coating nodig. Optical Plus: een grote verscheidenheid aan gevels zorgt voor een individuele uitstraling en de perfecte inpassing in de omgeving. En dankzij het ‘Solar-daksysteem’  creëren we zelfs grotendeels energiezuinige parkeergarages. Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor parkeerbeheer, dan bent u op de juiste plek. De modernste parkeerbeheertechnologie is inbegrepen.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.