PROFIEL PAGINA'S
HI-FOG® staat voor bewezen brandbestrijding. Met behulp van alleen watermist beschermt HI-FOG® mensen, eigendommen en bedrijven tegen brand, zowel op land als op zee. HI-FOG® controleert, onderdrukt en blust brand door op hoge snelheid een fijne watermist af te geven. Deze watermist wordt gevormd bij activering van het systeem. Op hoge snelheid wordt gewoon drinkbaar leidingwater uitgestoten door de speciaal ontwikkelde gepatenteerde HI-FOG® sprinkler- en sprayheads. De watermist wordt op hoge snelheid uitgestoten door hogedrukpompen of accumulators.
FireX B.V.
Contactpersoon:
Jean-Paul Lamers
Adres:
Kerkenbos 10-135
Postcode:
6546 BJ
Plaats:
Nijmegen
Telefoonnummer:
024-3607171
E-mail:
Website:
Omschrijving:
FireX B.V. is reeds jaren officieel dealer voor de Benelux van het Marioff HI-FOG® watermistsysteem voor landbased systemen; voor diverse toepassingen VdS alsmede FM goedgekeurd. Tevens behoren tot dit dealerschap maritieme toepassingen. (approvals voor alle toepassingen beschikbaar).

HI-FOG® maakt een veel efficiënter gebruik van water: er wordt tot 90% minder water verbruikt dan een traditioneel sprinklersysteem en de prestaties van HI-FOG® zijn gelijkwaardig of zelfs beter.
 
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.