PROFIEL PAGINA'S
Full-service en wereldwijd opererend adviesbureau voor ondernemend maatwerk in innovatieve, levensvatbare en duurzame parkeeroplossingen met meerwaarde!
Prana Consult ~ parking beyond borders
Contactpersoon:
Ing. Lammert J.J. Prikken
Adres:
Couwenhoven 90-18
Postcode:
3703 GD
Plaats:
ZEIST (NL)
Telefoonnummer:
+31613127598
Land:
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Prana Consult ~ parking beyond borders  is een wereldwijd actief ondernemend en full-service adviesbureau met een focus op parkeren en gebiedsontwikkeling, van initiatief, ontwerp en financiering  t/m realisatie en exploitatie. Prana Consult is onderscheidend door haar praktische en duurzame = levensvatbare aanpak van projecten vanuit innovatie, haalbaarheid en \'down-to-earth\" benadering.

De wereldwijd uitdagende projecten en studies van  Prana Consult bevinden zich onder meer in India (Mumbai, New Delhi), Indonesia (Jakarta), Marokko (Rabat, Casablanca), Bahrain (Manama Airport), Suriname (Paramaribo), Curacao (Curacao Airport, Willemstad), voorts in vele landen van Europa, niet in het minst uiteraard ook in Nederland zelf .

Prana Consult is co-founder van MPCFlexparking een meest duurzaam en flexibel modulair parkeersysteem van lichtgewicht gecoate aluminium systeemcomponenten, eenvoudig containerproof wereldwijd transporteerbaar, beschikbaar voor (semi-)permanente toepassing. 
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.