PROFIEL PAGINA'S
De MasterSeal Traffic vloersystemen van Master Builders Solutions bieden duurzame en veilige oplossingen voor parkeergarage vloeren.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Contactpersoon:
Marcel Meiberg
Adres:
Postbus 132
Postcode:
4900 AC
Plaats:
Oosterhout
Telefoonnummer:
(0162) 42 51 90
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Master Builders Solutions Construction Chemicals produceert een volledig assortiment van betonreparatiemortels en betonbeschermende coatings conform de nieuwe europese norm EN-1504 waarmee een duurzaam herstel van de betonnen constructie van een bestaand gebouw kan worden gerealiseerd. 
Aansluitend produceert BASF kunststof parkeervloersystemen waarbij met name de waterdichting en duurzame scheuroverbruggende capaciteit centraal staan.

Wij bieden onder andere project specifieke kosteloze analyses en hersteladviezen, total cost of ownership voor diverse systemen en de mogelijkheid tot 15 jaar garantie. Dit in combinatie met de inzet van door ons opgeleide en gecertificeerde applicators (BASF System Partners) worden de risico’s op uitvoeringsniveau tot een minimum beperkt met als doel faalkostenreductie voor u als opdrachtgever. Met de MasterSeal Traffic systemen van Master Builders Solutions van BASF bent u verzekerd duurzame en veilige oplossingen voor parkeergaragevloeren.
 Vragen of informatie aanvragen? contact mij op Marcel.meiberg@mbcc-group.com
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.