PROFIEL PAGINA'S
De MasterSeal Traffic systemen van Master Builders Solutions van BASF bieden duurzame en veilige oplossingen voor parkeergarage vloeren.
BASF Nederland BV
Contactpersoon:
Marcel Meiberg
Adres:
Postbus 132
Postcode:
4900 AC
Plaats:
Oosterhout
Telefoonnummer:
(0162) 42 51 90
Land:
E-mail:
Website:
Omschrijving:
BASF Nederland BV afdeling Construction Chemicals is gevestig in elk land wereldwijd en is producent van complete parkeervloersystemen van keldervloer tot parkeerdak.
In het belgische HAM produceert BASF Construction Chemicals een volledig assortiment van betonreparatiemortels en betonbeschermende coatings conform de nieuwe europese norm EN-1504 waarmee een duurzaam herstel van de betonnen constructie van een bestaand gebouw kan worden gerealiseerd. 
Aansluitend produceert BASF kunststof parkeervloersystemen waarbij met name de waterdichting en duurzame scheuroverbruggende capaciteit centraal staan.

BASF Construction Chemicals werkt nauw samen met een aantal ervaren applicatiebedrijven die ruime ervaring hebben met aanbrengen van de complete systemen in de markt waarin u als opdrachtgever actief bent, zodoende wordt uw project uitgevoerd door een deskundige opdrachtnemer en kan een complete BASF-garantie worden verstrekt op deze projecten.
Voor meer informatie kunt u me altijd per mobiele telefoon of email bereiken.
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.