PROFIEL PAGINA'S
Permit met E-loket. Burgers en bedrijven bepalen zelf waar en wanneer ze aanvragen of verlengingen van volledig digitale parkeerproducten doen!
Desyde B.V.
Contactpersoon:
Ton van Puffelen
Adres:
Stationplein 62
Postcode:
3743 KM
Plaats:
Baarn
Telefoonnummer:
035-5411711
Land:
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Over Permit
Permit is ontwikkeld op basis van Java- en Oracle-technologie. Het systeem draait op de Oracle database en is web-based. Uitgangspunt is een geïntegreerd platform dat honderd procent beschikbaar is en altijd geraadpleegd kan worden.
Een geautomatiseerde betalingsverwerking bij de financiële administratie resulteert in een toename van efficiency.  Hoge eisen worden gesteld aan integratie en interfaces met derden die op open standaarden (Stuf) zijn gebaseerd.  Nieuwe regels kunnen elk moment in Permit door bevoegde medewerkers worden geactualiseerd of alvast worden voorbereid voor een toekomstige ingangsdatum. 
Toetsingsinformatie staat realtime ter beschikking aan controleurs met handterminals. Managementinformatie wordt sneller en efficiënter verkregen. De informatie is specifieker, waardoor betere sturing aan de organisatie wordt gegeven. De visie op het ontwikkelen van Permit is gebaseerd op de symbiose van bedrijfs- en informatie technologie. Het combineren van technische en marktspecifieke kennis en de flexibele opzet is de basis van het succes van Permit.

Desyde is een Oracle Gold  partner, die al meer dan achttien jaar over een uitgebreide expertise in Oracle technologie beschikt. Door nauwe samenwerking met Oracle Nederland B.V. kan Desyde beschikken over een managed high-end Enterprise omgeving. 
Wij verrichten onze werkzaamheden binnen de branches financiële dienstverlening, handel en logistiek, telecommunicatie, media en overheid. 	
Wij zijn door het leveren aan gemeenten van ons parkeervergunningensysteem en de hiermee ontstane samenwerking steeds beter in staat geweest om de uitdagingen binnen de overheids- en semi-overheids sector te onderkennen en hiervoor oplossingen aan te dragen. Op dit moment leveren wij verschillende diensten aan gemeenten (producten, databasebeheer, ontwikkeling in de vorm van projecten en detachering en consultancy), aan ministeries (ontwikkeling in de vorm van projecten en detachering en consultancy en databasebeheer).
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.