PROFIEL PAGINA'S
Ballast Nedam Parking biedt complete mobiliteitsoplossingen op het gebied van parkeren. U krijgt van ons een turn key oplossing. We initiëren, ontwikkelen, realiseren, beheren en exploiteren uw ‘parkeervraagstuk’.
Ballast Nedam Parking
Contactpersoon:
Thom Hienekamp
Adres:
Postbus 1505
Postcode:
3430 BM
Plaats:
NIEUWEGEIN
Telefoonnummer:
030-285 3030
Land:
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Wij zijn specialist in parkeeroplossingen. We ontwerpen en realiseren slimme parkeergarages afgestemd op het specifieke doel van de klant. Dat doen we in Nederland en steeds meer ook internationaal. Met een sterk portfolio van aantoonbaar succesvolle projecten hebben we een unieke positie in deze nichemarkt.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, waarmee we kunnen terugvallen op veel kennis en ervaring in bouw en infrastructuur. Met ons eigen team bundelen we al jaren alle inzichten op het gebied van parking. Succesvol, zo blijkt uit de feedback van onze klanten.

Vanuit onze expertise monitoren we niet alleen alle relevante ontwikkelingen in markt en maatschappij. We initiëren ze ook. Zo hebben we een concept ontwikkeld voor modulair gebouwde en herbruikbare parkeergarages. Een grote stap in duurzaamheid en kostenefficiency.

Internationaal worden we gewaardeerd om de hoogwaardige oplossingen die we meenemen van onze veeleisende thuismarkt. Oplossingen die ook wereldwijd interessant zijn in omgevingen met bijzondere eisen, zoals luchthavens, shoppingmalls en ziekenhuizen.
Nieuws:
< 1 2 >
Galerij:
Bedrijfsleden:
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.