PROFIEL PAGINA'S
Flexposure ontwikkelt en implementeert centrale meldkamersystemen met volledige integratie van o.a. Video, Intercom, PMS, Masterdata en andere bronnen via een gebruiksvriendelijke User-Interface.
TKH Security B.V.
Contactpersoon:
Maurice Moerkerk
Adres:
Industrieweg 22
Postcode:
4153 BW
Plaats:
Beesd
Telefoonnummer:
+31 88 500 8700
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
FlexPosure Security Management. 
FlexPosure is met een frisse blik naar de tekentafel gegaan. Daarbij hebben we ons niet laten leiden door bestaande programma’s. 
In plaats daarvan hebben wij ons de vraag gesteld hoe gebruik je de modernste softwaretechnieken om functies snel en gebruiksvriendelijk te maken. En die visie wordt gewaardeerd. 
Het resultaat is een uniek en open software platform met een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid door intuïtieve en event gedreven navigatie welke alle onderliggende technieken en systemen omvat. Dit zorgt voor globalisering van alle veiligheid en (beveiliging) informatie volgens de gewenste procedures en processen.
FlexPosure is gespecialiseerd in software gerichte oplossingen en ontwikkelt merk en product onafhankelijke software ten behoeve van security management van complete locaties.
Hieronder vallen beheersystemen als ook het interfacen tussen diverse autonome installatie zoals parkeer management systemen, camera's, slagbomen/speedgate installaties, toegangscontrole en intercom systemen. 
Door onze intensieve ervaring met merk en product onafhankelijke interfacing en integratie in de wereld van Parkeer beheer en security management kunt u bij ons ook terecht voor een complete oplossing bestaande uit producten en diensten
Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.