PROFIEL PAGINA'S
TKH Security ontwikkelt en implementeert centrale meldkamersystemen met volledige integratie van o.a. Video, Intercom, Toegangscontrole, PMS, Masterdata en andere bronnen via een gebruiksvriendelijke User-Interface. TKH Security ontwikkelt tevens Video Management en Toegangscontrole software.
TKH Security B.V.
Contactpersoon:
Maurice Moerkerk
Adres:
Industrieweg 22
Postcode:
4153 BW
Plaats:
Beesd
Telefoonnummer:
+31 88 500 8700
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Over TKH Security
Op basis van een solide ervaring van meer dan 20 jaar, biedt TKH Security innovatieve oplossingen. Onze groep heeft enorme ervaring in het ontwikkelen en aanbieden van:
•	State-of-the-art oplossingen voor toegangscontrole en beveiliging & sitebeheer
•	Innovatieve en flexibele high-end systemen voor videobeveiliging
•	Allround en multi-level software voor parkeercontrolekamers en gebouwbeheer

TKH Security heeft een groot aantal hoogopgeleide en ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareproducten, zoals Sense, FlinQ en iProtect.

Onze missie en visie
Het is onze missie om een belangrijke bijdrage te leveren aan het creëren van veilige en beveiligde omgevingen. Hierbij richten wij ons op projecten in diverse verticale markten, waaronder Infrastructuur, Utiliteitsbouw, Parkeren, Gezondheidszorg en Telecommunicatie. Wij bieden totale beveiligingssystemen voor zowel enkelvoudige als voor volledige omvangrijke geïntegreerde bedrijfsomgevingen.

Onze organisatie is flexibel en open, met toewijding aan onze partners en klanten, waar betrouwbaarheid en service van het grootste belang zijn. Onze software is in eigen huis ontwikkeld met een focus op openheid, bruikbaarheid en eenvoud.

Over VDG Sense
VDG Sense, onze video management software, biedt u een gebruiksvriendelijke interface, waarmee u de volledige controle heeft over alle live-beelden en opgeslagen videogegevens. VDG Sense is schaalbaar van slechts enkele tot enkele honderden camera's en andere verbonden apparaten. VDG Sense is een open platform, waarmee snel een eenvoudig nieuwe integraties kunnen worden gerealiseerd.

Over FlinQ
FlinQ is ons integratieplatform dat u naar “the next level” brengt. Of het nu gaat om het aansturen van honderden internationale parkeergarages met een zeer hoog aanbod van gesprekken, een reeks gebouwen met een hoog beveiligingsniveau met een geavanceerde besturingsstrategie of een voetbalstadion met een enorm aantal camera's en video-analysehulpmiddelen, FlinQ blijft de dominante factor om de gegevensstromen met optimaal bedieningsgemak en -efficiëntie af te handelen.

FlinQ Foresight : een webgebaseerd uniek en open software platform met business rules, workflows met een intuïtief en event gedreven navigatie dat alle onderliggende technieken en systemen bindt en het systeemgedrag normaliseert op het gebied van bijvoorbeeld parkeer management, video management, toegangscontrole en intercom. 

Over iProtect
iProtect is een volwaardig beveiligingsbeheersysteem dat alle aspecten van beveiliging combineert in één duidelijk platform. 

Door de integratie van online kaartlezers, draadloze online en offline cilinders en elektronische beslagen, wordt het dagelijks gebruik van de kaartlezers, de autorisaties, de events en de rapporten uitgevoerd vanuit één systeem. De toegangscontrole in iProtect bevat componenten die aansluiten op de ISO-normen voor 14443A, zoals DESfire, DESFireEV2, Mifare en Mifare Plus en Legic.

Met de Toegangscontrole-module en de Pluto Netwerkcontroller vindt de beveiligde   communicatie over IP plaats. Dit zorgt voor een aanzienlijke besparing op kabels en installatiekosten en garandeert een waterdicht toegangscontrolesysteem voor elke situatie.

TKH Security in de parkeerwereld - domeinkennis
Door onze intensieve ervaring met merk- en product-onafhankelijke interfacing en onze domeinkennis van Parkeerbeheer en security management kunt u bij ons ook terecht voor een complete oplossing van producten en diensten.

Nieuws:
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.