PROFIEL PAGINA'S
Interparking is één van de toonaangevende exploitanten van parkeervoorzieningen in Europa met meer dan 800 parkeervoorzieningen in negen Europese landen.
Interparking Nederland B.V.
Contactpersoon:
Vincent Raaphorst
Adres:
Beursplein 37
Postcode:
3011 AA
Plaats:
Rotterdam
Telefoonnummer:
+31 88 54 21 300
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Interparking is één van de toonaangevende exploitanten van parkeervoorzieningen in Europa met meer dan 800 parkeervoorzieningen in negen Europese landen. Interparking investeert continu in de verbetering van haar parkeervoorzieningen en dienstverlening, waarbij de focus ligt op kwaliteit, mobiliteit en milieu. 

Het beheren, exploiteren, ontwikkelen en financieren van parkeervoorzieningen is de corebusiness van Interparking. In Nederland exploiteert Interparking meer dan 120 parkeervoorzieningen met in totaal meer dan 51.000 parkeerplaatsen. 

Interparking investeert in kwalitatief hoogwaardige Europese steden en regio’s met als voorbeelden parkeergarage Markthal in Rotterdam, IJDock in Amsterdam, Museumkwartier in Den Haag en Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch. Deze parkeervoorzieningen zijn allen onderscheiden met een prestigieuze ESPA Gold Award. 

Meer informatie staat op: www.interparking.nl.
Nieuws:
< 1 2 3 4 5 >
Galerij:
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.