PROFIEL PAGINA'S
De basis van APCOA PARKING is het leveren van maatwerk in parkeerbeheer aangevuld met extra diensten. Onze belofte: We know how!
APCOA PARKING Nederland BV
Contactpersoon:
Carlo Barten
Adres:
Westblaak 88
Postcode:
3012 KM
Plaats:
Rotterdam
Telefoonnummer:
+31 (0)10 233 19 84
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
APCOA PARKING Nederland B.V. maakt deel uit van APCOA PARKING GROUP, de nummer één parkeerexploitant in Europa. Met meer dan 40 jaar ervaring in parkeerbeheer en een jaarlijkse omzet van meer dan 666 miljoen onderscheidt APCOA zich van haar concurrenten. De groep beheert en exploiteert ruim 1,43 miljoen parkeerplaatsen op meer dan 8.500 locaties in 12 Europese landen. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerk contracten.

In Nederland biedt APCOA PARKING parkeerservice in stads- en winkelcentra met bijna 13.000 plaatsen op 40 locaties en zijn wij in het bezit van het ISO 9001:2008 certificaat. Met deze internationale norm voor kwaliteitsmanagement weten bestaande en nieuwe relaties dat zij hiermee kunnen vertrouwen op een gemotiveerde partner die een compleet pakket van parkeerdienstverlening op structurele en kwalitatief hoogwaardige wijze uitvoert.
Nieuws:
Galerij:
< 1 2 >
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.