PROFIEL PAGINA'S
WPS ontwikkelt en realiseert innovatieve, slimme en betrouwbare cloud based parkeeroplossingen waarmee we de user experience van parkeerder en beheerder optimaliseren.
WPS Parking Systems B.V.
Contactpersoon:
Frank van Erp & Volkert Kieft
Adres:
Hoevenweg 11
Postcode:
5652 AW
Plaats:
Eindhoven
Telefoonnummer:
040-2509111
Land:
Nederland
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Betrouwbaarheid en innovatie in combinatie met het gebruik van waardevolle bedrijfsinformatie en een hoge mate van gebruiksgemak, dat is waar de parkeeroplossingen van WPS Parking Systems voor staan. Hiermee biedt WPS u en uw parkeerders altijd de beste parkeerervaring.

Als geen ander begrijpen wij de behoefte in de markt naar complete en geïntegreerde parkeeroplossingen. Door onze constante focus op innovatie, betrouwbare producten en service- en dienstverlening waar u op aan kunt, bieden wij altijd een passende oplossing. 

WPS Parking Systems ontwikkeld, verkoopt en realiseert off-street parkeeroplossingen, parkeermanagementoplossingen en cloud based parkeermanagementsoftware voor onder andere ziekenhuizen, (lokale) overheden, hotels, recreatie- en vrijetijdsvoorzieningen, winkelcentra, professionele parkeerexploitanten en luchthavens. 

WPS Nederland is er voor u! Onze professionals staan dagelijks voor u klaar. Wereldwijd worden door meer dan 7.500.000 parkeertickets uitgegeven. Dit maakt ons één van de toonaangevendste aanbieders van geautomatiseerde parkeeroplossingen.
Nieuws:
< 1 2 3 4 5 >
Galerij:
< 1 2 >
Bedrijfsleden:
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.