PROFIEL PAGINA'S
Al meer dan 40 jaar zorgt Triflex voor een duurzame afdichting en bescherming van oppervlakken voor parkeerdekken, balkons, galerijen, terrassen en daken.
Triflex BV
Contactpersoon:
Mario van Ginkel
Adres:
Boerendanserdijk 35
Postcode:
8024 AE
Plaats:
Zwolle
Telefoonnummer:
(038) 460 20 50
E-mail:
Website:
Omschrijving:
Triflex is producent en leverancier van vloeibare kunststoffen. Wij bieden duurzame afdichtingssystemen en markeringen voor o.a. de woningbouw, daken, parkeren, op de weg, de industrie, de infrastructuur, de agrarische sector, monumenten en zorginstellingen. Door deze specifieke marktbenadering is Triflex in staat de nodige technische ondersteuning c.q. advies te geven aan de verschillende betrokken partijen, zoals erkende applicateurs, architecten, studiebureaus etc. Deze aanpak maakt dat wij probleemgericht oplossingen bieden. Daarnaast biedt Triflex door jaren ervaring en bewezen duurzaamheid een 10 jaar verzekerde garantie op product, applicatie en advies. 

Triflex BV maakt onderdeel uit van de Follmann groep en is gevestigd in Zwolle. Het hoofdkantoor staat in het Duitse Minden en heeft daarnaast diverse verkoopkantoren in Europa. Tevens bevinden in Minden de afdelingen productie en ontwikkeling. Door de goede samenwerking tussen de verschillende landen is er een intensief en voortdurend contact met deze onderdelen van het bedrijf. Hierdoor blijft Triflex voorop lopen met innovatieve oplossingen
Nieuws:
Galerij:
< 1 2 >
Bedrijfsleden:
Hier kan ook uw advertentie staan...
voor mogelijkheden en informatie: info@pnnl.nl
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.