Registratieformulier Parkeer Profiel 2021
Reserveer je plek in van Parkeer Profiel 2021!
Begin volgend jaar verschijnt Parkeer Profiel 2021. 
Zorg er dus voor dat jouw organisatie onderscheidend in beeld komt bij de vele organisaties en opdrachtgevers die Parkeer Profiel 2021 begin volgend jaar ontvangen. Reserveer nu je plek, selecteer de categorie(ën) en claim eventueel alvast de beste advertentieruimte.

Laat je zien aan de beslissers in parkeren
Laat aan alle beslissers in en om de parkeermarkt zien waar je organisatie voor staat. Welke diensten, producten, vakmensen en service zorgen voor de toegevoegde waarde van jouw bedrijf. Jouw Parkeer Profiel komt – online en fysiek - onder de aandacht van iedereen die actief is op parkeergebied.
Parkeer Profiel 2021 verschijnt in een oplage van 2.500 exemplaren en ligt begin volgend jaar op tafel bij  gemeentes, vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars, eigenaren van winkelcentra, facilitair managers, architecten, VVE’s, etc. etc.
 
Neem geen risico en claim je ruimte nu

Reserveer tijdig je plek en categorie(ën) in dit standaardwerk voor de parkeerprofessional, de wie-is -wie en wie-doet-wat gids voor de Nederlandse parkeerbranche. De beschikbare ruimte is zoals je weet beperkt en loopt elk jaar snel vol. Neem geen risico en reserveer je ruimte nu gelijk! Selecteer de gewenste categorie(ën) en eventuele advertentieruimte hieronder.

 

  • Adverteren
    Adverteren in het jaarmagazine Parkeer Profiel 2021 is ook mogelijk. U kunt kiezen voor een hele of een dubbele pagina (spread). U kunt in totaal maximaal 2 pagina’s aan ruimte reserveren. Hieronder kunt uw keuze aangeven:
  • Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.