Registratieformulier Parkeer Profiel 2019
Het overzicht dat uw profiel verdient!
Met Parkeer Profiel laat u aan alle beslissers in en om de parkeermarkt zien waar uw organisatie voor staat. Uw diensten, uw producten, uw vakmensen, uw service, uw toegevoegde waarde. Uw Parkeer Profiel komt – online en fysiek - onder de aandacht van iedereen die actief is op parkeergebied.

Parkeer Profiel Jaarmagazine verschijnt in een oplage van 2.500 en wordt verspreid bij gemeentes, vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars, eigenaren van winkelcentra, facilitair managers, architecten, VVE’s, etc. etc.
Staat u er dit jaar ook (weer) in?
Begin 2019 verschijnt de 4e editie van Parkeer Profiel Jaarmagazine, de wie-is -wie en wie-doet-wat gids voor de Nederlandse Parkeerbranche. Reserveer tijdig uw plek en categorie(ën) in dit magazine voor de parkeerprofessional. De beschikbare ruimte is zoals u weet beperkt en loopt snel vol.

Neem geen risico en reserveer je ruimte nu gelijk! Selecteer de gewenste categorie(ën) en eventuele advertentieruimte hieronder.
Categorieën
Uw bedrijfsgegevens worden gratis opgenomen in het jaarmagazine Parkeer Profiel 2019. In één categorie naar keuze krijgt u vermelding met logo, bedrijfsnaam, NAW en een omschrijving van uw activiteiten. Tegen een vergoeding van slechts € 40,- per categorie, kunt u uw profiel in meer categorieën doorplaatsen. Onderstaand kunt u aangeven in welke categorie(ën) u vermeld wenst te worden.
  • Adverteren
    Adverteren in het jaarmagazine Parkeer Profiel 2019 is ook mogelijk. U kunt kiezen voor een hele of een dubbele pagina (spread). U kunt in totaal maximaal 2 pagina’s aan ruimte reserveren. Hieronder kunt uw keuze aangeven:
  • Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.