Projectbezoek: Amsterdam The Style Outlets

  • 21 Apr 2022
  • 15:00 ~ 19:00
  • Amsterdam The Style Outlets, SugarCity Ring 1, 1165 PB Halfweg

Ondanks corona is er in de afgelopen twee jaar gewoon doorgebouwd. Er zijn mooie parkeerprojecten gerealiseerd. De hoogste tijd om met elkaar weer eens op bezoek te gaan bij een bijzonder project. 

Je bent van harte uitgenodigd voor het PNNL-projectbezoek aan Amsterdam The Style Outlets

Amsterdam The Style Outlets is een outletcentrum in Halfweg, tussen Haarlem en Amsterdam. Het is de eerste vestiging van The Style Outlets in Nederland, en het eerste outletcentrum in de Randstad. In Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië zijn deze outletcentra al een groot succes. 

Er zijn in Halfweg ruim 1470 overdekte parkeerplaatsen direct onder het centrum en nog eens 750 direct ernaast op maaiveld beschikbaar. Verder zijn er 40 oplaadpunten op het parkeerterrein.

Veel parkeerplaatsen dus voor een grote bezoekersstroom. Een belangrijke vraag is hoe men omgaat met een dergelijk verkeersaanbod en druk op de parkeerfaciliteiten. Zonder opstoppingen te veroorzaken op de toch al drukke doorgaande weg (N200) tussen Amsterdam en Haarlem. Hoe groot is het belang van deze parkeerfaciliteit voor het functioneren van de outlets? Hoe verhoudt Amsterdam zich wat dat betreft tot de andere Style Outlets in het buitenland? Welke techniek is gebruikt om verkeer- en parkeerstromen in goede banen te leiden?

21 april 2022 vanaf 15:30 uur in Halfweg

Amsterdam The Style Outlets is zeker uit parkeertechnisch oogpunt een uiterst interessant project. Dus reserveer 21 april aanstaande in je agenda voor dit evenement op locatie. Neem deel en vergroot je kennis en netwerk!


Programma

15:30 - 16:00    Ontvangst

16:00 - 16:15    Welkom

16:15 - 16:45    Presentaties door:

                            Marcel Herben; Amsterdam The Style Outlets

                            Henk de Bruin; Scheidt & Bachmann

                            Andre Wielaard; Parkmobile

16:45 - 17:30   Rondgang in de parkeergarage

17:30 - 19:00    Netwerkborrel

19:00                  Einde



Parkeren

Parkeren kun je uiteraard in de nieuwe parkeergarage.


Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Advertenties
Inloggen
Share this on