De toekomst vandaag: alles over elektrisch laden in parkeergarages

  • 17 Nov 2022
  • 15:00 ~ 19:00
  • Postillion Hotel Utrecht Bunnik, Baan van Fectio 1, 3981 HZ Bunnik

Waar, wat, hoe, waarom?

Elektrisch laden in parkeergarages is inmiddels geen vraag meer. Het moet, vanwege regelgeving, klantwensen en uit commercieel oogpunt. Wat zijn de do’s & dont’s? Waar liggen de kansen en risico’s?

Op donderdagmiddag 17 november 2022 gaan we dieper in op de uitdaging van elektrisch laden in parkeergarages. We zijn erg blij dat we vooraanstaande experts hebben kunnen verbinden aan deze inspiratiemiddag van Parkeer Netwerk Nederland. Zij delen hun kennis, ervaring en de laatste ontwikkelingen op het gebied van laadinfra, loadbalancing, laadpunten, risico's en uitdagingen.

Je bent op 17 november vanaf 15:00 uur van harte welkom bij het Postillon Hotel Utrecht Bunnik.

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze uiterst relevante en actuele inspiratiemiddag. Meld je vandaag nog aan als je op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen en ervaringen in elektrisch  laden in parkeergarages.


Programma
15:00   Ontvangst van de gasten

15:45    Welkomstwoord dagvoorzitter


16:00    Presentatie  Highlights uit het Nationaal Laadonderzoek 2022 -  Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) - Britt Wolterman*
16:20    Vragen van de zaal

16:35    Presentatie Liander
16:55    Vragen van de zaal

17:10    Presentatie Eneco eMobility - Jasper Wehrmeijer
17:30    Vragen van de zaal


17:45    Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje


18:30     Einde


* Op 8 september jl. is de nieuwste editie van het Nationaal laadonderzoek 2022 gepubliceerd waarvan Bitt Wolterman een van de mede-auteurs is. Het Nationaal Laadonderzoek is een initiatief van ElaadNL, de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).


Parkeren
Parkeren kunt u gratis op het terrein. Er zijn uiteraard oplaadplaatsen.

Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Thema's
Advertenties
Inloggen
Share this on