Brandveiligheid van parkeergarages bij woongebouwen

  • 16 Mar 2022
  • 15:00 ~ 19:00
  • Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV), Kemperbergerweg 783, Arnhem

Tijdens de PNNL inspiratiemiddag van maart - noteer alvast: 16 maart 2022 - duiken we dieper in het onderwerp: brandveiligheid van parkeergarages.

Na de uiterst succesvolle en drukbezochte inspiratiemiddag 'Andere brandstoffen en brandveiligheid' van 8 november 2021, delen experts in het vervolg hierop hun kennis en de laatste stand van de ontwikkelingen wat betreft de brandveiligheid van parkeergarages bij woongebouwen. Voor alle deelnemers die de eerste inspiratiemiddag hebben gevolgd is dit een nuttige uitbreiding en verdieping van kennis. Heb je de bijeenkomst van november 2021 gemist? Geen probleem, deze middag is ook als zelfstandig kennisevenement zeer waardevol en relevant. 

We houden je via de PNNL nieuwsmail op de hoogte. Je kunt je binnenkort aanmelden. Wacht dan niet te lang met je aanmelding. Onze ervaring is inmiddels dat dit onderwerp veel interesse heeft en dat de belangstelling voor deelname groot is.  



Een zeer actuele en interessante bijeenkomst bij het NIPV in Arnhem. Aanmelden is nog mogelijk, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld je vandaag dus nog aan.

Programma
15:00   Ontvangst van de gasten

15:45    Welkomswoord dagvoorzitter


16:00    Presentatie Johan van de Graaf (NIPV)
16:30    Vragen van de zaal

16:45    Presentatie Patries Robijn (dGmr)
17:15    Vragen van de zaal
17:30    Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje


18:30     Einde

Locatie en parkeren
Deze inspiratiemiddag wordt gehouden bij het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid, Kemperbergerweg 783, 6816 RW  in Arnhem. Parkeren kunt u gratis op het terrein.


Aanmeldingen
Organisatie
Categorieën
Thema's
Advertenties
Inloggen
Share this on