Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages
  • Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages
  • 08/11/2021
  • 15:00 ~ 19:00
  • Arnhem
    Kemperbergerweg 783
Vragen? Neem contact op!

We zien steeds meer elektrische auto’s in parkeergarages. Het zal ook niet meer lang duren voor waterstofauto’s een vertrouwd gezicht zijn. Welke impact hebben deze nieuwe brandstoffen op de veiligheid in parkeercomplexen? Kennen we de risico’s en weten we welke maatregelen we moeten nemen als het misgaat?

Moet een parkeercomplex worden aangepast? Gelden er andere of extra veiligheidsregels voor deze auto’s? Moet je ze clusteren of juist verspreiden over de garage? Is de constructie bestand tegen de haast explosieve kracht van ontbrandende lithiumaccu’s?
Wat is de impact, welke maatregelen zijn nodig?
De energietransitie in vervoer heeft duidelijk ook gevolgen voor parkeren. Op maandag 8 november houdt Parkeer Netwerk Nederland de inspiratiemiddag ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid’ om die gevolgen te belichten. We hebben specialisten van onder andere Eindhoven University of Technology en het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) bereid gevonden om meer te vertellen over de impact en noodzakelijke maatregelen.
Een onmisbare bijeenkomst voor wie wil weten wat de nieuwe brandstoffen betekenen voor parkeren. Meld je vandaag nog aan!

Programma
15:00 - 16:00    Ontvangst van de gasten
16:00 - 16:10    Welkomswoord
16:10 - 17:30   
Presentatie door Ruud van Herpen; Eindhoven University of Technology
Presentatie door ing. Johan van der Graaf; Instituut Fysieke Veiligheid (IFV)
17:30 - 19:00    Napraten in informele sfeer met een hapje en drankje
ca.19:00            Einde

Locatie en parkeren
Deze inspiratiemiddag wordt gehouden bij het IFV, Kemperbergerweg 783, 6816 RW Arnhem. Parkeren kunt u gratis op het terrein.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.