Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages
  • Andere brandstoffen en brandveiligheid van parkeergarages
  • 21/10/2021
  • 15:00 ~ 19:00
  • Arnhem
    Kemperbergerweg 783
Vragen? Neem contact op!

De inspiratiemiddag ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’ op 26 november 2020 kon helaas niet doorgaan gezien de huidige coronasituatie. Maar dit onderwerp blijft bijzonder belangrijk en relevant. Dus: wel uitstel, geen afstel.

Er was en is veel belangstelling voor het evenement en voor dit onderwerp. Hoewel we nu niet bij elkaar kunnen komen, willen we de discussie hierover wel met je voeren. Welke impact hebben elektrische auto’s en waterstofwagens op de veiligheid in parkeergarages? Moet een parkeercomplex worden aangepast, gelden er andere of extra veiligheidsregels?

Wij halen de experts op dit thema erbij en geven antwoorden op vragen die nu al gesteld zijn. Heb je ook een vraag of wil je jouw expertise delen? Laat het ons weten, dan betrekken we je graag bij de discussie. Zo doen we tegelijk belangrijk voorwerk voor het moment dat het evenement wel doorgaat. Omdat je je hebt ingeschreven voor dit onderwerp, houden wij je graag op de hoogte via een periodieke nieuwsbrief over ‘Andere brandstoffen en brandveiligheid in parkeergarages’. Hiervoor hoef je niets te doen*.

Wil je ook op de hoogte blijven? Geef dan HIER je e-mail adres op en we voegen je met alle plezier toe aan de verzendlijst. Uiteraard kosteloos!

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.