Bezoek eens een andere kelder... 2019
  • Bezoek eens een andere kelder... 2019
  • 12/12/2019
  • Burgers Zoo
    Antoon van Hooffplein 1, 6816 SH Arnhem
Vragen? Neem contact op!

We gaan naar de haaien in 2019!

Het feest van 2018 was bijzonder, maar maak uw borst maar nat voor de 2019-Jubileumeditie! Reserveer nu alvast 12 december in uw agenda.

We maken ons op voor een speciaal eindejaarsfeest, ook omdat het de officiële aftrap van het lustrumjaar is: in 2020 bestaat Parkeer Netwerk Nederland 10 jaar. Dat vieren we met u op een unieke locatie. We gaan naar de haaien in 2019! En naar de leeuwen, olifanten, pinguïns en nog 10.000 andere zoogdieren, vissen en vogels. Burgers’ Zoo in Arnhem kan op 12 december 2019 een nieuwe soort verwelkomen: parkeerprofessionals in hun natuurlijke habitat van ontmoeten, vieren en genieten.

Het programma op 12 december 2019

Het programma omvat onder meer de feestelijke ontvangst in Burgers’ Bush, een ontmoeting met de haaien in Burgers’ Ocean, een wildlife safari en een authentieke Afrikaanse braai. Zoals u gewend bent zijn verzorging en entertainment tot in de puntjes geregeld. We verheugen ons nu al op een beestachtig eindejaarsfeest in 2019!

Burgers’ Zoo

Burgers’ Zoo is een uniek dierenpark in de wereld. Sinds de opening in 1913 is het dierenpark voorloper in het op een zo natuurlijk mogelijke manier houden van dieren. Bijna nergens is het directe contact tussen mensen, dieren en natuur zo mooi en natuurgetrouw vormgegeven als in Arnhem. Burgers’ Zoo vervult een belangrijke rol in het verbinden van mens en natuur en in het behoud van bijzondere diersoorten.

Maar Burgers’ is ook een waanzinnig park voor een dag en avondje uit. Duik in 8 miljoen liter water, ga op avontuur in de overdekte jungle en bewonder de gieren in onze woestijn! Beleef 45 hectare dierenpark in Burgers' Zoo! Burgers’ Zoo onderscheidt zich van andere dierenparken door zijn real life ecodisplays als de Bush, Ocean, Desert, Safari en sinds kort de Rimba, waar natuurlijke leefomgevingen op enorme schaal zijn nagebouwd. Loop door de poorten van het dierenpark en waan je een met de wilde natuur!

 

De kosten voor deelname bedragen € 125,- per persoon. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 10 dagen voor aanvang van het evenement.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.