Circulariteit in de parkeerbranche
  • Circulariteit¬†in de parkeerbranche
  • 01/11/2018
  • Volgt
Vragen? Neem contact op!
Elk gebouw is behalve kantoorpand, woning, fabriek of parkeergarage, ook een verzameling van bouwmaterialen. Al die materialen en componenten zijn uiteindelijk weer herbruikbaar in andere toepassingen. Maar circulariteit is meer dan alleen het hergebruik van materialen.
 
Circulariteit (en duurzaamheid) komt dan ook niet helemaal achteraan het bouw- en ontwikkelproces aan bod, maar zou het startpunt moeten zijn. Al bij het ontwerp zouden architect, bouwer en opdrachtgever voor moeten sorteren op circulariteit. Bovendien is circulariteit geen liefdadigheid. Het heeft alleen kans van slagen als er een serieuze en gezonde businesscase aan ten grondslag ligt.
 
Tijdens het Kennisevent Circulariteit in de Parkeerbranche komen de vele facetten van hergebruik, duurzaamheid en circulariteit aan bod. Als overkoepelend idee, maar ook in de praktische uitvoering voor projectontwikkelaars, uitvoerders, leveranciers en beheerders.
 
Spreker: Jim Teunizen, Alba Concepts
We zijn blij dat Jim Teunizen, specialist circulariteit bij Alba Concepts, optreedt als een van de sprekers. Hij vertelt ons tijdens het Kennisevent over de visie en praktijk van circulariteit. Hij weet als geen ander de verbinding te maken tussen techniek, financiën en duurzaamheid in projecten.
Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.