Vakbeurs Mobiliteit
  • Vakbeurs Mobiliteit
  • 28/11/2018
  • 10:00 ~ 17:00
  • Expo Houten
Vragen? Neem contact op!

Hoe houden we Nederland mobiel?
Drones, hyperloops, zelfrijdende auto's, MaaS, slimme parkeergarages. Deze innovaties lijken verre toekomstmuziek, maar onze gemeenten moeten nu al klaargestoomd worden voor deze onvermijdelijke (en noodzakelijke) veranderingen. Een hele klus voor professionals uit het vakgebied om alles bij te kunnen houden. Er is maar één evenement in Nederland waar u alle praktische handvatten krijgt om met deze ontwikkelingen aan de slag te gaan: Vakbeurs Mobiliteit.

Het maakt niet uit of u ambtenaar, adviseur, ontwerper, of ander soort professional uit het vakgebied bent. Op de beursvloer bent u overal welkom voor een goed gesprek, en schudt u de hand met mensen die via mail of telefoon lastig bereikbaar zijn. Alle producten, diensten en innovaties zijn gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. U kunt bovendien aanschuiven bij hoogwaardige kennissessies over uiteenlopende thema's en vraagstukken. Dit alles maakt vakbeurs hét netwerkmoment van het jaar.

U bent welkom in de Parkeerstraat!

De Parkeerstraat, een centrale plek op de beursvloer waar u als parkeerprofessional uw hart kunt ophalen, was vorig jaar een van de gezelligste plekken op de beursvloer. Daarom is hij er ook dit jaar weer te vinden. U vindt er een mooie verzameling van de nieuwste producten en diensten waarmee de parkeervoorzieningen van iedere gemeente futureproof gemaakt kunnen worden. Zien we u daar?

Toegang tot de beursvloer en alle lezingen is beide dagen gratis. U kunt hier uw toegangskaart halen.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.