Parking Golf Open 2018
  • Parking Golf Open 2018
  • 21/06/2018
  • 09:30 ~ 19:00
  • De Scherpenbergh - Lieren
Vragen? Neem contact op!

NOG MAAR ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR!

Het Parking Golf Open is een geheel verzorgde relatiedag voor de parkeerbranche inclusief deelname, eten en drinken, netwerkborrel en diner. De 9e editie van het Parking Golf Open wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 juni waar wij te gast zijn op Golf & Businessclub De Scherpenbergh in Lieren.

Deelname aan de golfdag is voor iedereen uit de parkeerbranche mogelijk. U kunt deelnemen aan de wedstrijd (recreatief of competitief), masterclass (par 3-4 baan) of clinic.

Ga nu naar www.parkinggolfopen.nl voor meer informatie en inschrijven.

Tot donderdag 21 juni!

 

De Scherpenbergh

De golfaccommodatie van Golf- en Businessclub De Scherpenbergh bestaat uit een 18 holes golfbaan met NGF A status, een 9 holes par 4/3 baan en uitgebreide oefenfaciliteiten.

Beide 9 holes lussen, Zwaluwbaan en Dassenbaan, van de 18 holes golfbaan liggen in de fraaie Veluwse natuur met bossen, heide en zandgebieden. Op strategische punten liggen er waterhindernissen, die passen binnen de natuurlijke omgeving. De baan, met par 72, is uitdagend voor alle typen golfers.

De 9 holes Berkenbaan bestaat uit par 4 en par 3 holes, met de gelijke natuurlijke omstandigheden als de 18 holes baan. Niet alleen beginners, maar ook gevorderde golfers beleven plezier aan de Berkenbaan, die zeker niet eenvoudig is.

 

Business & Golf komen samen op het Parking Golf Open!

Het Parking Golf Open is uitgegroeid tot het grootste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche. Mensen doen zaken met mensen! En wat is leuker om dat in een prachtige omgeving te organiseren waar men samen een gezellige dag beleeft.

 

Parking Golf Open is een samenwerking van Vexpan en Parkeer Netwerk Nederland.

Evenementen photo
Sign list
Copyright © PARKEER NETWERK NEDERLAND. All rights reserved.