Parking Golf Open 2020

8 oktober 2020

Het totaal aantal inschrijvingen
staat inmiddels op
82

Mensen doen zaken met mensen!

Druk, druk, druk, de waan van de dag. Relaties onderhouden, offertes uitbrengen, gesprekken voeren, sociale media volgen, projecten realiseren en bijhouden wat er in de parkeermarkt speelt. Soms lijkt uw hele wereld alleen nog maar te bestaan uit uw bureau, computer en telefoon.

Breek er eens uit! Verander uw omgeving en doe – al is het maar voor één dag – op een andere manier zaken. Ontmoet nieuwe mensen, ga het gesprek aan, creëer nieuwe kansen!

Parking Golf Open brengt de mensen om wie het draait in de parkeerbranche bij elkaar. Op een prachtige golfcourse ontmoet u hen en ontmoeten zij u. Hoor wat er speelt in de markt en deel wat u daarin kunt bijdragen. Haal de banden met bestaande relaties aan. Leer, deel, ontmoet, maak afspraken!

En dat alles tijdens een tot in de puntjes verzorgde dag, in een sportieve informele sfeer. Dat is wat meedoen aan het Parking Golf Open u biedt. Het grootste, gezelligste en sportiefste relatie evenement voor de parkeerbranche.

Een fantastische dag!

Parking Golf Open biedt u een volledig verzorgde dag. Startend met een lekker kop koffie met gebak, waarna zal worden begonnen aan de sportieve relatiedag. Wij zullen u verwennen met een smakelijke lunch, netwerkborrel waarna de dag zal worden afgesloten met een heerlijk diner vergezeld van een goed glas wijn en de prijsuitreiking!

Voor wie?

Deelname aan het Parking Golf Open is mogelijk voor iedereen die zich bezig houdt met parkeren. Of u een fanatieke golfer bent, iemand die af en toe een balletje slaat of eens wil kennismaken met deze sport, u bent van harte welkom om mee te doen aan een van de onderdelen.
Het wordt sowieso een fantastische dag!

Premium Sponsoren

Partners